- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ksanc
őstag
válasz
Keeperv85 #3468 üzenetére
Ezért írtam, hogy jó lenne az összefoglalóban néhány, mindig aktuális link. A fórumokban általában szintén ezt a verziót linkelik, fordítani meg nem biztos, hogy mindenki fordít magának.
Okés, bocsánat, neked sem szokásod hülyének nézni senkit és tudom, hogy te is leírsz dolgokat 2273568-szor és lehet, hogy 2273569. alkalommal besokallsz
ext2simg: ez tökéletes, valóban működik vele, köszi!u.i. Cappa türelme pedig legendás
-
ksanc
őstag
válasz
Keeperv85 #3460 üzenetére
Nos, találtam az XDA-n olyan topikot, ahol valamelyik Samsunghoz nem működött és ezzel foglalkozott. Bár szerintem is másról volt szó.
Nem azzal van a baj, hogy nem csinálja meg, amit kellene, hanem hogy el sem indult. Akármit is csináltam, nekem is No such file or directory üzeneteket küldözgetett csak, ami linkelve volt. Ha fejen álltam akkor is.
Meguntam és fordítottam egyet. Ez x86-64, a linkelt csak x86, talán az a baja, vagy mittudomén. Nem működött, az biztos. -
-
válasz
Keeperv85 #3441 üzenetére
mint@mint ~/Downloads $ ./simg2img
Usage: simg2img <sparse_image_files> <raw_image_file>
mint@mint ~/Downloads $ ./simg2img /home/mint/Downloads/DOOGEE-Y100X/system.img /home/mint/Downloads/DOOGEE-Y100X/system.raw.img
error: file_write: incomplete write
Cannot write output file
mint@mint ~/Downloads $Idaig jut. Az mnt-be nem rak semmit. Itt is en rontottam el valamit?
-
-
-
-
válasz
Keeperv85 #3404 üzenetére
Mit rontok el?
Megcimzem a pontos mappat. Ez biztos, hogy jo, mindjart indoklom.
Beirom; simg2img bootimg.img sys.raw [mert ugye azt akarom most mokolni], erre kozli;
command not found. Tehat nem talalhato. Pedig olyannyira ott van, hogy a tmp mappat berakja szepen a fajl melle. Igen, megvolt elotte ay mkdir mnt, ezzel nem is volt baja. Miert nem talalja, hogyha egyszer jo helyen keresi? -
-
-
-
-
-
-
válasz
Keeperv85 #3328 üzenetére
Na ilyet is csak androiddal csináltam még..
Bár igaz, egészen a ROOT jog megszerzéséig az androidba se lehet nyúlkálni, miután legyökerezzük, megvan a gyökérkönyvtár iscsakhogy meglegyen a szóvicc...
Ami azt illeti, max olyat találok Google-ben, hogy Android rootolás Linux alatt..
Hogyan kell Linuxot rootolni? Gondolom kell egy másik Linux gépen, egy terminál, pár kód... De pontosan? -
válasz
Keeperv85 #3326 üzenetére
Igen, van rajta fájlkezelő. De nem fér bele a gyökérkönyvtárba, csak az általam feltett dolgok, vagy az őáltala tett felvételek vannak ott, illetve az üres alap mappák;
- Audio
- Download
- My Music
- Photos
- VideosPC-nek sem közöl többet USB-n keresztül. Én sem láttam még Mobil-Linuxot, de annyi biztos, hogy az van rajta... Mindössze egy nagyon zárt rendszer, ami a Linuxtól nem megszokott.
Namármost akkor marad a szétszedés? -
-
válasz
Keeperv85 #3318 üzenetére
Akkor nem jók a videók, ettől függetlenül valamiért működnek...
A tesztpontozó nálam sem több, és nem is a mérnöki diploma segít, sem az ezermesterség, hanem mit először írtam...
Nade! Valami konkrét ötlet, hogy mi lehet vele vagy mi oka, hogy ezt kivágta? Vagy hogy mit lehetne vele csinálni?Oké, hogy a Linux órám meghaladja az itt lévő tudást, ezt aláírom, mivel teljesen más és mobil Linux-al még én sem találkoztam, de a mostani tényleg dual-sim kína technic
-
válasz
Keeperv85 #3315 üzenetére
Pár dolog van, amiben biztos vagyok. Egyik, hogy a tesztpontozó hibátlan. Tényleg sok amcsi oldalról szedtem össze a tudást hozzá (mellesleg ugyan azt is írták, konkrétan MTK), és apám segítségével (villanyszerelő + programozói főmérnők + ezermester) raktam össze, szóval azzal nincs gond.
Abban is biztos vagyok, hogy a blogok, fórumok és videók alapján dolgoztam, olyanok alapján, ahol MTKról volt szó és ugyan azt csinálták. Ezáltal azt is tudom, hogy több volt neki a tesztpontja, mint amennyit használni kellett... -
-
válasz
Keeperv85 #3301 üzenetére
Szia!
Jelenleg a készülék nincs nálam, átadtam egy ismerősömnek, valami Electro-micro-mérnök vagy mi a fene, minden esetre míg én szoftveresen programozok, ő hardveresen bütyköl. Tehetséges a srác, csomó csodát láttam már tőle, ezért bíztam rá, hátha, de megemlítettem itt is, hátha akad valakinek ötlete.
Az általad küldött képet felhasználva tesztpontozó videókkal és leírásokkal vagy "ezer" oldalról szedtem össze a mi micsoda dolgokat, készítettem pontozót meg stb.. Szóval nem tudom fejből, az meg hogy kamerától balra pöcök szerintem senkinek nem mond semmitEgyébként a szimpla séma;
Fekete háttér, micro-fehér karakterek beragadt CAPSLOCK-al, és ez a szöveg az ERROR; után kb, meg pár kód volt még ott, de több nem. Én sem láttam még ilyet (csak PC-n, de ott BIOS-nak hívják
)
-
válasz
Keeperv85 #3288 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett...
Mint ahogy a videókban is látható és általam is többször említett, az eszköz egy smartwatch, de eddig is csak ezt írtam, úgyhogy most fordítom; okosóra.
1,54" képernyőn bulis lehet mókolni.
Van egy olyan intenzív érzésem tehát, hogy nem teljes Linux verzió, inkább mobil. Nem találok rajta terminált (mellesleg te ubuntu képét küldted, nem? A linuxétól az eltér egy kicsit, ha más nem, a színében).
Tehát ezek alapján hogyan tovább?Megjegyzem, bekapcsoláskor kivágja hogy android, de .apk indítást való visszautasítása révén ezt nem hiszem el, de a papírjai szerint is pingvin.
-
válasz
Keeperv85 #3286 üzenetére
Köszönöm!
Valószínű ma csak késő este tudom megtenni, de utána jelentkezek..
Illetve valami nem teljesen világos..
A terminál alól kifejezés ugye linux platformra irányít (különben gondolom CMD-t írtál volna), de jól értelmezem, hogy nem a készüléken csináljam, ugye? (Nem találtam ilyen lehetőséget rajta, csak azért).
Gyökérkönyvtárba hogy lépek bele terminálból? Vagy elég, ha csak megcímzem a munkaterületet (ez esetben az USBs csatlakozott eszközt)?
Ó, mennyivel könnyebb androidon..akkor egy kérdésem se lenne
-
válasz
Keeperv85 #3284 üzenetére
Annyi biztos, hogy linux van rajta. Ha van is linuxra antutu.. Én külső programokat terminalból szoktam parancssorokkal lekérdezni..
Ha támogatja is a linux programokat, csak simán ráteszem és megy, vagy ennek is van mobil verziója?
Ez az első linux telefonom, és még nem nagyon futtattam rajta külső alkalmazást, szóval azért kérdem.. Lehet, van rá mód hogy működik, de akkor simán .sh állományt szerezzek hozzá?
Tudom, puding próbája az evés, de azért menjünk biztosra -
válasz
Keeperv85 #3282 üzenetére
Akkor van valami, amit ajánlani tudsz, hogy pontosan megfejtsem, mi fán is terem akkor a bele, hogy ahhoz tudjak szerezni programot? (vagy írni, ez a másik lehetőség, az előző órámra csináltam pár rendszert, persze alapokból építkezve) Csak ahhoz ugye nekem is tudnom kell, mi is ketyeg benne.
Bármilyen program(ok) bármilyen platform(ok)ra jöhetnek, megoldható.
Előre is köszönettel -
válasz
Keeperv85 #3280 üzenetére
Értem, köszönöm. De egy kérdés még lenne;
Hogyan lehet megkülönböztetni ezeket az eszközöket egymástól? Gyakorlatilag az elsők között vettem, MTKnak hirdették, most kiderült, nem az. A neten meg nem írnak olyat, hogy lenne Allwinner verzió... Te jó ég, ez a mai világ... Nos, akkor van rá mód, hogy valahol hozzá is találok valamit?
Nem értem, mire jó ez a klónnak a klónjának a klónja... Nincs már elég szar a világban?...*Már elnézést, hogy itt dühöngök ezen
-
válasz
Keeperv85 #3278 üzenetére
A GT08 típusú smartwatch alapból egy klón, egy Apple iWatch klónja. És én meg akkor vettem, amikor gyakorlatilag kikerült a piacra. Ez nem lehet egy klónnak a klónja, szerintem, de ha már valamit klónozunk, akkor az minek kapna erősebb konfigot?
Akkor legyen. De gondolom ettől a hozzá kiadott rendszerek még jók. Akkor hogyan derítsem ki a pontos típusát a belsejének, hogy megtudjam, milyen lehetőségeim vannak flashelésre? -
-
válasz
Keeperv85 #3274 üzenetére
Az van, hogy rányomok a letöltésre és csatlakoztatom az eszközt.
A következő történik, az eszközkezelő folyamatos szembetűnő vibrálós frissítései közben, az adatok nem változnak frissítéskor; Portok (COM és LPT)
- Kommunikációs port (COM1)
- Nyomtatási port (LTP1) \nem tudom, ezt minek írtam le, de itt van\Háromszög itt nincs, viszont van az USB vezérlőknél egy sárga háromszög, a következő csatlakozási névvel;
USB Device(VID_1f3a_PID_efe8)Flashtool változatlan nem csinál semmit. Erre a háromszögre gondoltál? Ez mit jelent?
(mellesleg a videóban neki sem akart valami összejönni, látszik egy vágás és hogy kimaradt pár perc, és csak az után ment neki. De hogy közben mit csinált...)
-
Clown-corp
tag
válasz
Keeperv85 #3249 üzenetére
akkor lehet hogy átverés volt a rom mert elvileg egy mentésnek tünik ... ha gondolod privátban elküldöm a linket .. és érdekes mert aki feltöltötte az töltött fel egy másik rar csomagot . aminek ez a neve navon mizu f550 es ebbe van benne a sp flashtool illetve az mtk droid tools .
de ugyan ugy nem történik semmi . firmware upgrade nél jön a 4010 es hiba .
download onlynál a fentebb irt PMT hibahát nem tudom ...
-
magmakocka
aktív tag
válasz
Keeperv85 #3234 üzenetére
Kíváncsi lennék, de ha már a .jar-os játékokat is recon szeretném végezni, akkor hát miért is ne lenne időm a másikat is feldobnom? Nem lenne nehezebb én úgygondolom! Írtam Cappa mesternek hátha tudna nekem recovery-t készíteni a swees x506-3g-hoz! Türelemmel várok, addig is nézelődök egy-két hiba javításán.
Üdv -
magmakocka
aktív tag
válasz
Keeperv85 #3227 üzenetére
Van nekem, de az piszok lassú!
Rájöttem mi a hiba! Raktam egy darab pontot véletlen!
Most jó!Köszönöm! Most vettem észre, hogy nincsen fent custom recovery-m!
A TWRP Magic Installer azért nem jó mert:
Your recovery.img is too large! (6MB)
A CTRv2.2 meg azért nem, mert:
Oops installed aborted!
Ezt írja, ha felraknék egy egyszerű .zip-et!
CWM-meg azért nem jó, mert:
Elromlott a telefon power és volume up gombjai! Néztünk gombokat meg mindent, de a piacon erre a telefonra még touchpad sincsen!
Szóval tudtok segíteni nekem, egy Touch recovery-t készíteni?
TWRP-nek örülnék jobban, ha ez CTR valamiért semmit sem enged!
Üdv
UI: Még mindig a Swees-ről van szó! -
magmakocka
aktív tag
válasz
Keeperv85 #3223 üzenetére
@#3223 (Keeperv85):
(B)init.rc 10. sorba:
init.local.rc(/B)
A tizedik sorban ez áll!:
#import /init.${ro.hardware}.rc
import /init.usb.rc
import /init.trace.rcimport init.xlog.rc
Gondolom oda az üresbe kell írni! Így?
import /init.local.rc
És gondolom létre kell hoznom egy olyan file-t aminek az a neve, hogy init.local.rc, s majd abba kell akkor írnom!Várom a válaszodat!
Üdv! -
magmakocka
aktív tag
válasz
Keeperv85 #3217 üzenetére
A mentésem megvan androidomon, feltudom rakni zippy-re a boot.img-et!
Csak kérdés az, hogy android-on recovery-n fellehet-e flashelni!
Tudsz ebben segíteni? Ha gépen kell és flashelni, akkor pár percre biztos felfogom tudni flashelni! (Van egy gép ami piszok lassú, de legalább ilyen alap cuccokra alkalmas!)
Üdv -
magmakocka
aktív tag
válasz
Keeperv85 #3210 üzenetére
u0_a86@android:/ $ su
root@android:/ # ls -Z /system/media/
-rw-r--r-- root root - PoweOn.ogg
drwxr-xr-x root root - audio
-rwxr-xr-x root root - bootanimation.zip
-rw-r--r-- root root - bootaudio.mp3
drwxr-xr-x root root - festivalpaper
drwxr-xr-x root root - images
-rw-r--r-- root root - shutanimation.zip
drwxr-xr-x root root - video
root@android:/ #
Itt is van ez is! -
magmakocka
aktív tag
válasz
Keeperv85 #3200 üzenetére
Értem, de múltkori custom rom-nál volt boot sound, vagy az csak custom romnál más? (Mármint custom rom-ban úgy van megoldva!)
Csak az nem tetszett! Nemhinném, hogy levan tiltva, csak az a legfurább a total commanderben nem enged behelyezni fájlokat a system-be! Múltkor egy fölösleges file-t egy swap file-t töröltem az init.d-ből mert lefoglalta a 300MB-os „Belső tárhelyt". -
include777
aktív tag
válasz
Keeperv85 #3191 üzenetére
Üdv !
De kár hogy ma olvastam el ....
Kérdésem lenne. Kezembe került egy beex smart massive 6572-es telefon, melyen 15 agresszív trójai volt, amiből 3 trójait sehogysenemse lehetett leírtani. Nem volt semmilyen romom, mivel a cégnek a honlapján rossz romot raktak ki. A telefont rootoltam, root uninstaller az istennek nem bírt a 3 appal, ami trójai volt.
Működött volna gondolom akkor ez a megoldás, amit itt írtatok ugye ? (img kiment, app töröl spflashtool-sal újraír).A telefont végül egy hummer h5 rommal újrafelsseltem(+a bootanimot és a hangot kicseréltem) (telót szétkaptuk, volt egy rev szám dátummal, ami hálistennek megegyezekk a hummer h5el), működik is hibátlanul.
-
imicip
csendes tag
válasz
Keeperv85 #3169 üzenetére
Köszi a linket. Egy No.1. N3-as telóról van szó, 6589-es proci és 4.3-as droid van rajta. Ha a linkkelt hozzászólásodat jól értelmezem, akkor linux alatt kell végigvinni. A laptopon 64 bites Win7 van és letöltöttem ezt a op. rendszert; linuxmint-13-mate-dvd-64bit. Asszem Te vagy Cappa ajánlotta.
Egy kérésem lenne, leírná nekem valaki szájbarágósan, sorról-sorra hogy hogyan csináljam az elejétől a végéig?
Köszönöm a türelmet és a segítséget. -
-
válasz
Keeperv85 #3147 üzenetére
Csak próbálkozok, hátha.
Mondjuk azt nem egészen értem, hogy "hol a preloader nem indul, hol a DA..."!
Ez azt jelenti, hogy amikor az egyik nem, akkor a másik igen?
Én Cappa úr válaszából azt vettem le, hogyha sikerül egy elfogadható preloadert rátenni SP-vel, már nyert ügyem van...
Akkor hogy van ez? Ártani nem fogok neki, de ha nem megy akkor küldöm. De! legalább nem mondhatom, hogy Én meg sem próbáltam minden tőlem telhetőt!
Nagyon hálás vagyok minden segítő kommentért, ötletért, vagy felajánlásért! De az utóbbit csak az után merem elfogadni, hogyha a saját erőforrásaim végleg kimerültek! /ez olyan büszkeség dolog, hogy legalabb próbálkozok és nem adom fel!/Úgyhogy szeretném kérni a romboló kommentek és negatív kritikák /úgysemfogsikerülni-féléknek/ mellőzését!
Az eddigi segítségekért is hálás vagyok és köszönöm, de remélem nem ennyi volt és a jöbőben nem csak a negatív jön!Változatlanul jelenleg tippeket, ötleteket kérek szépen!
-
-
-
válasz
Keeperv85 #3081 üzenetére
Ez akkor most nem azt jelenti, hogy van benne? Igen, egy DG280 LEO.
Nem szedtem szét, pusztán ezt életjelnek véltem, egy "Nem reménytelen eset"-nek.Lepróbáltam a két gombbal;
BROM ERROR > S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032)
|EMI| Enable DRAM Failed!
|HINT|:
Please check your load matches to your target which is to be downloaded.Ez most más, akkor ez mi?
-
válasz
Keeperv85 #3069 üzenetére
Linux beszerezve.
64 bites SP beszerezve.
Parancsok beírva.
Program elindult.
Az elmúlt napok összes tanácsa végigpróbálva Linux alatt.
Eredmény nulla.
Esetleg még 1-2 kósza ötlet postázás előtt?Ui.: Linux alatt semmi baja nem volt a checksum.ini-vel, így ott hagytam. + Pendrive üzemmódban voltam, ez nem hiszem, hogy probléma lenne, az Ubuntuval ellentétben elv a Linux teljes körű támogatást ad
-
válasz
Keeperv85 #3058 üzenetére
y@AntiRaz ~/Asztal/SP_Flash_Tool_Linux_v5.1520.00.100 $ chmod a+x flash_tool*
y@AntiRaz ~/Asztal/SP_Flash_Tool_Linux_v5.1520.00.100 $ sudo sh flash_tool.sh
/home/y/Asztal/SP_Flash_Tool_Linux_v5.1520.00.100/./flash_tool: 1: /home/y/Asztal/SP_Flash_Tool_Linux_v5.1520.00.100/./flash_tool: Syntax error: "(" unexpectedezt közli. Nem értem, mit akar?
-
-
válasz
Keeperv85 #3046 üzenetére
Rendben, ha nem megy, akkor végső soron ez lesz.
De addig is, legalább megpróbálnám, hogyan kell terminálba könyvtárat importálni?
Másrészről (privátba, gondolom nem publikus) egy lakcímet kérnék, mert ugyan nem sok rá az esély, de meglehet, hogy a szembeszomszédom vagy -
válasz
Keeperv85 #3037 üzenetére
Remek, akkor KitKat.
De mi nem erre való?
Amúgy a linuxot a beküldött kép alapján hogy használjam?
Szeretném megpróbálni vele, hiszen elv amire már semmilyen rendszer nem képes, azt a linux megoldja, csak kérdés, hogyan?
Egyébként, Partition Magic-el rákerestem de nem látja fantommrghajtóként sem. Nem tudom, jelent ez e valamit, csak beírtam -
-
-
-
-
válasz
Keeperv85 #3024 üzenetére
Hasonlót csináltam vele, de ezt is lepróbálom.
Én úgy szoktam, hogy mikor elindítom a letöltést, akkor akksi nélkül csatlakoztatom az eszközt, majd beteszem az akksit. A ROM teljes, van calibration mappa.
És az SP csak "elszürkül" és nem csinál semmit.
Minden esetre, ha hazaérek megpróbálom így is, aztán írok (19:00 körül) -
-
válasz
Keeperv85 #3016 üzenetére
Üdv!
Nagy reményt kaptam most tőled, viszont akkor hogy lehet megcsinálni?
Nagyon boldog volnék, ha mihamarabb helyre tudnám hozni. A Nova és a Titan 2-es telefonomon is 5.0 van és megy a net, ezt a magyarázatot csak erre a készülékre találtam, mert többen panaszkodtak rá. Akkor tényleg nem vagyok benne biztos, hogy mi világít, onnan jön nagyon halovány vörös fény, ahol a proximy és lightszenzor van.
Akkor hogyan lehet megoldani?
Segítséged előre is köszönöm -
silver-pda
aktív tag
válasz
Keeperv85 #3017 üzenetére
Köszi.
SZóval elég ha kitörlöm a mappát?
Van win alá unpack meg explorer is. Az nem jó?Linux alatt mountoljam fel a system.img-t, töröljem a mappát és ennyi? Vagy kell valami plusz csomag is?
Ha elrontom a system.img-t és ezt flashelem fel, és a teló nem működik normálisan, akkor újra tudom flashelni egy jó system.img-vel, mert a preloadert nem bántottam, ugye? -
válasz
Keeperv85 #2999 üzenetére
Üdv!
Nem egészen értelek. Van hozzá ROM, nem is kevés.
A baj az, hogy SP Flashtool-lal formáztam és utána küldtem fel a ROMot.
Azért csináltam így, mert ezt csinálták a videókban a youtube-on arra a problémára, amit nekem produkált, hogy nem felelt meg neki a checksum.ini UBOOT része, holott nem is tartalmazta, és amikor kivettem vagy módosítottam, hogy a scatter-t elfogadja, nem töltötte le, mert ott is hibát jelzett. Így viszont azt írta, sikeres, erre ez az eredmény. Csak van mód a megcsinálására, ez a fórum erről szól -
válasz
Keeperv85 #2989 üzenetére
Ja ííígy. Ja ezt értem, így más a leányzó fekvése.
(system.img dd-vel feltéve? egy időben én is gondolkodtam ilyen megoldáson, de végül idő hiányában elmaradt a kísérlet, Ezek szerint most meg ez lett a divat?)
De ez inkább az új SoC-ok esetén jellemző, nem? A régebbiek (6592 is) inkább a klasszikus system könyvtár + a hagyományos telepítő szkript.
(Illetve nem túl ismert gyártók esetén a rút is egyszerű mod recovery alól; még 5.x esetén is)Hát... van mit pótolnom
-
válasz
Keeperv85 #2985 üzenetére
Miért ne?
Pl. vannak olyan romok, amelyek mod recovery-ből mennek fel.
Komoylan kérdem, mert olvastam már tőled ezt, csak nem értem miért tiltakozol ellene.(#2986) p5quser
Semmi gond a partíciókkal, csak mintegy megerősítés, hogy tipikusan 6592.
Még egy kérdés: fizikai SD kártyával bővíthető a telefon? -
p5quser
tag
válasz
Keeperv85 #2979 üzenetére
"Sejtettem", de adtam neki egy esélyt. Az AICP romból kiindulva.
#Cappa
Biztos hogy mtk, mind a flashtools, mind a droidtools azonosítja. Csak ezek a "magic-installerek" nem látják. Sajnos csak este tudok screenshotot mellékelni az egymás mellett futó droidtoolsról és installerről. Persze víruskergető off. Ha már windows... -
arfer
senior tag
válasz
Keeperv85 #2950 üzenetére
Heuréka! Megcsináltam
! Ha már Readback-el kiolvastam a működő preloadert, akkor a biztonság kedvéért kicseréltem a letöltött K1B ROM-ban levőt erre, és már mehetett is a Firmware Upgrade! A teló elindul, IMEI is van, minden happy
. Egy K1 custom ROM volt ráapplikálva, ami ugye nem erre a telóra való, ezért nem ment semmi.
-
arfer
senior tag
válasz
Keeperv85 #2932 üzenetére
Folyamatos bootloop van, és se recoverybe, se factory módba nem tudok belépni, mert ugyanazt csinálja a bekapcsoláskori gombkombinációkra is
. VCOM drivert/Flashtoolt csak este tudom kipróbálni, mert most csak Linuxos gép van kéznél, és nem tudom, mit kell Linuxnál tennem, hogy a Linuxos Flashtools lássa. Van Linuxos VCOM driver?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest