Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
edk-
őstag
Szervusztok,
Az alábbiakban kérek segítséget.
Egy ismerősöm Kingzone N5-jére (MTK6735M, asszem) akartam másik ROMot tenni, mert problémái voltak vele, talán a tárcsázó és a Play Store lépett ki mindig. Először csak recoveryt akartam feltenni, de a próbálkozásra PMT changed for the rom hibaüzenetet kaptam. Akkor próbáltam egy rootolt ROMot feltenni (ami csak Recovery és SYS részből áll). Hasonló hibaüzenetet adott. Végül (talán format+download opcióval) felment, de utána teljesen halott volt a készülék, be sem kapcsolt.
Akkor feltettem olyan ROMot, ahol minden partícióhoz volt fájl. Ezután a telefon bekapcsol, de a képernyő sötét marad (háttérvilágítás van, a képernyőfeloldásra reagál; jól megfigyelve valami változás látszik a képernyőn ilyenkor, de kép nincs).
Megpróbáltam a Stock ROMot is (ugyancsak needromról), azzal is ez az eredmény.
Mindezek előtt nem készítettem mentést.

Tudtok valamit javasolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi