- One mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple Watch
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekrisztian
őstag
Ha van doboza vagy esetleg a matricán jelezve van, ellenőrizd le, neked melyik van.
Mert a gyári szoftver csomagban is van figyelmeztetés.
WarningThis upgrade ROM package apply to the mobile version number is: 1490SF.K668_2.A1, be sure to check out your mobile phone software version number before upgrading. If your mobile phone software version number is: 1490SF.K668.A1. Please don't flash it with this ROM package.
Szerintem írj a supportnak s/n számmal és kérj egy romot.
-
Keeperv85
nagyúr
Szia!
Így jár aki előbb cselekszik, utána olvas... vagy utána sem... Most jön az a "mókás" rész, hogy:
a, kell a rá való rom. Bármit is tettél fel, az nem az. Ez alatt azt értem, hogy olyan rá való rom kell, amiben minden fájl megvan: különös tekintettel az lk.bin-re és a boot.img-re.
b, ha véletlen lenne kijelzés még... a romból kell legalább egy, de inkább kettő adatbázis. Aztán a MAUI-val vissza kell állítani a komplett nvramot: másképp telefonálni nem fogsz többé, illetve csak temp. megoldásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest