Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
1. Nem lehet mélykisütni, védi az elektronika, ami benne van az akksiban. "Lemerülve" is kihúzhat egy évet, pláne, ha néha ráraktad töltőre. Elég jól bírják ezek a jószágok. Nekem van egy jó öreg Mio560 PDA-m, már sok éve csak a kocsiban használom, vagyis a töltési ciklusok nem mondhatók ideálisnak
Előtte viszont durván használva volt. Még tökéletesen működik és bírja az akksija, nemrég teszteltem. Több, mint 10 éves kütyüről beszélünk. Úgy emlékeztem, már cseréltem akksit benne, de a múlt héten szétszedtem kapcsolójavítás miatt, akkor láttam, hogy még az eredeti gyári van benne. Na pont ez volt az, ami teljesen helyrejött 3 teljes töltési ciklus után. Előtte a tipikus "50-60%-ról zuhan 5%-ra, majd úgy működik még 5 órát" című történetet játszotta.2. A Li akksik nem melegednek töltés közben, ha mégis, akkor ott gáz van, szóval azon ne csodálkozz. Ami melegedést érzel a telón esetleg, az a töltőelektronika.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Előtte viszont durván használva volt. Még tökéletesen működik és bírja az akksija, nemrég teszteltem. Több, mint 10 éves kütyüről beszélünk. Úgy emlékeztem, már cseréltem akksit benne, de a múlt héten szétszedtem kapcsolójavítás miatt, akkor láttam, hogy még az eredeti gyári van benne. Na pont ez volt az, ami teljesen helyrejött 3 teljes töltési ciklus után. Előtte a tipikus "50-60%-ról zuhan 5%-ra, majd úgy működik még 5 órát" című történetet játszotta.