- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Keeperv85 #1321 üzenetére
Na most akkor ehhez képest egy Snapi:
Van maga a SoC. Van hozzá egy külső multifunkciós IC, amiben van BT/Wifi/FM stb. Ez többnyire Atheros vagy Boardcom.
Na de akkor itt pl a Broadcom helyből előnnyel indít a mobiltelefonos SoC-ok terén mert neki házon belül van a wifi modul, de gondolom a többi is. Bár én csak samsungokat láttam ami broadcomos de az elég sok van. A marvell nem tudom hol tart integráltság terén. Elméletben akkor a Broadcom SoC vetekszik az mtk-val integráltság terén, de mégsem elterjedt a kínai gyártóknál, ez érdekes, sajnos sok minden nincs fenn a neten magyarul a SoC ökoszisztémákról, angolul meg nem tudok jól. Ha tudsz a Broadcom telefonos SoC ökoszisztémáról akkor írj arról is, elméletben egy jó alternatíva lehetne az mtk-val szemben főleg hogy a gps is jobb, de a kis sárgák mégsem használják, vajon hol bukhat el a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128GB Black 2028.08.15.-ig Garancia
- IPhone 16 128GB One függő 2026.06.09.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független közel 1 év Apple jótállás
- IPhone 14 128GB gyári független hibátlan kiváló akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest