Új hozzászólás Aktív témák

• Feri85

csendes tag

Sziasztok!

Tegnap érkezett meg a Haipai X710d-m. Gondoltam írok egy pár sort róla, hátha érdekel valakit.

Külső:
    Nos a telefon nagy. Tényleg nagy (5.2"), A 185 centimhez tartozó tenyérmérettel éppen használható félkézzel.
    Az összeszerelés minősége ok, nem zörög vagy nyöszörög. A home gomb kissé mozog a helyén, de a hátlap egész jól illeszkedik. Egyetlen pontot találtam az oldalán, ahol megnyomva kissé elmozdul, de nem zavaró.

Kijelző:
    A felbontástól, pontosabban annak hiányától tartottam kicsit (pixelméret), de kellemesen csalódtam. Nagyítóval nyilván könnyebben kiszúrhatóak a pixelek, de használat közben teljesen rendben van. Fényerő elfogadható, de lehetne több is.

Működés:
    Sebessége szerintem teljesen jó, bár nem volt felső kategóriás androidos teló a kezemben, így nincs komoly összehasonlítási alapom.

És akkor jöjjenek a hibák, mivel vannak:
    -gps nehezen talál jelet
    -mágneses szenzor nem működik (szenzor monitorozó app érzékeli, hogy van benne valami, de nem kap adatot. Yamaha530, ha mond valakinek valamit.)

Az enyém 0706-os rommal jött, de már van egy 0713-as, még nem próbáltam, lehet az javítaná a hibákat.
    Lévén, hogy egy igen friss chipről van szó szerintem még jönni fog ki újabb gyári rom, így lesz rá esély, hogy végül egy többé kevésbé hibátlan készüléket kapjunk.
    Illetve a Haipai előző mobilja köré is alakult közösség az xda-n, így remélhetőleg ennél is fog.

Összefoglalva:
    Az árát figyelembe véve ($175+száll.), egy teljesen elfogadható telefon a hibái ellenére is. Igaz én egyelőre mindenkinek inkább azt javasolnám, hogy várjon a vásárlással még hogy kiderüljön, milyen lesz a támogatás a telefonhoz.

Ha érdekel még valami kérdezettek és megpróbálok válaszolni.

Új hozzászólás Aktív témák