- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
laslie92
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #30141 üzenetére
Értem Én biztos nem fogom vágódeszkának illetve diótörőnek használni! De többször megesett velem,hogy a gyógyszerem a bal zsebemben van mindig és abban hordom a telefont is és össze karcolta!
Lehet hülye kérdés de Próbált már valaki berakni egy 5" telefont a melegítője zsebébe vagy egy susugós térdnadrágba? Én próbáltam de nem jött össze ki esett ha Pl. legugoltam! Frásztkapok mert az övtáskát meg nem tudom magamon elviselni!
-
tboy72
aktív tag
-
válasz
Ed3r_X_ #29930 üzenetére
Ez egy Xiaomi MI One másolat gyenge hardverrel (512MB RAM, 2GB ROM, valószínűleg 6515-ös, esetleg 6517-es procival-ez utóbbit persze ugyanúgy átírták, ahogy az akku méretét). Ennyi.
Az mondjuk vicces, hogy a csomag mérete 5x5x5cm
instantwater: Az a kérdés, hogy neked melyik tetszik jobban. Azt azt nem árt tudni, hogy a C2-höz nem kapsz 30USD ajándékot. A plusz akksi már máshol is adott a készülékhez (csak itt ajándékként tüntetik fel), a kijelzővédő fólia is rész szokott lenni általában a csomagnak, a lufi számomra nem egy meggyőző ajándék, az a PR csomag része, ahogy pl az Erste banknál is adni akartak nekem kulcstartótól kezdve tollig mindent. A szilikon óra - ha lenne egy 8-10 éves lányom, biztosan örülne neki, egyébként nem tudna meggyőzni. A tok lehet hasznos (bár én nem szeretem ezt a fajta megoldást, de ez tényleg hasznos)
Szóval a 30USD-s ajándék azt jelenti, hogy kapsz egy telefontokot...
Nekem jobban tetszik a C2 külseje, de a nagy kérdés, hogy a tok és a külső megér-e +40USD-t. Nem árt igyekezni a döntéssel, mert már csak 181db telefon maradt. -
-
-
Bagira01
veterán
válasz
Ed3r_X_ #29783 üzenetére
Pontosabban 105$ az A800, és csak a fehér kerül annyiba a fekete az drágább. Amúgy nagy baj nem lehet vele. Sokan mondják itt az 1GB ramot, nekem az 512-es Jiayu G2-vel semmi gondom nem volt, nem éreztem hiányát. Persze mindenki másképp látja, van aki csak azért vesz 1GB-ot mert azt érzi biztosnak.
-
válasz
Ed3r_X_ #29662 üzenetére
Máris? Nem volt hosszú életű a W-d!!
Nálam majdnem 12 hónapot kihúzott!
Egyébként ez röhejes is: egyre gyorsabban cserélgetem a telókat...
Samsung Omnia (tudom, WinMo!): kb. 2 évet szolgált nálam
Samsung Galaxy Ace: (2 hét híján) 1 évet szolgált
Samsung Galaxy W: 11 hónap
Haipai i9377: 6 hónap
Amoi N828: insmeretlen (még)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zelda Játékok
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest