- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xdocens
csendes tag
Üdv! Én egy HDC One büszke tulaja voltam tegnapig, amikor is drága barátnőm lelökte a telefont az asztalról, és azóta nem tudok életet lehelni bele, Külsérelmi nyom nincs, de mivel egyszerűen nem bontható meg a telefon, a Power gombra pedig nem reagál semmit, így elég tanácstalan vagyok. Valaki valami ötletet, vagy valakit tudna ajánlani, aki akárcsak támpontot adna hogy merre induljak el. Előre is köszönöm.
-
Xdocens
csendes tag
Büszke tulajdonosa lettem egy HDC One-nak, ha valakit érdekel, a hétvége után írok róla pár sort, teszek föl pár képet. Amúgy nagy kettősség van bennem, mert HDC nek vettem, de mindenen ( a dobozon, a telefonon, a sim kártya kiszedő kis pöckön, a fülesen is) HTC felirat van, és HTC logóval fogad a telefon is.
-
Xdocens
csendes tag
Ali vagy DHgate a jobb, és biztonságosabb választás? Megtaláltam a Galaxy Tech nevű céget mind a kettőn, és ott egy moddolt HDC One, csak tudom hogy melyik fizetési opció biztonságos, és egyáltalán hihetek e a cég reklámjának. Előre is köszönöm.
-
Xdocens
csendes tag
válasz
instantwater #29244 üzenetére
Na ez az, amit én sem tudok. A máshol fellelhető One-okhoz képest, ebben a kamera felbontása is nagyobb. sokkal nagyobb az akkumulátor, és 1.5 giga papíron a ram. Nem tudom hogy hihetek az Aliexpress-es eladónak. Pedig érdekelne. nagyon
-
Xdocens
csendes tag
Senki nem tud semmit a HDC One ról? ([link]) (és tudom hogy csak Single Simes, de mégsem off topic)
-
Xdocens
csendes tag
Valakinek valamilyen tapasztalat a HDC-ről, és különösen erről a készülékről?
Előre is köszönöm -
-
Xdocens
csendes tag
Bocs, itt a rendes [link].
-
Xdocens
csendes tag
Üdv.[Erről] valakinek valami tapasztalat? DHgaten találtam elfogadható árban, de keveset hallottam még a Hdc- ről. Megéri a pénzét?
-
Xdocens
csendes tag
Hi! Tudnátok nekem segíteni abban, hogy melyik kínai okos telefonban van már 2 Gb Ram, ami még 400 $ alatt van. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged