-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
RVR400 #38594 üzenetére
Oké , a hanzi-karakteres Antutu-screenshot korrekt a jiayumobileshop.com-on abban hogy
"1209MHz (x4)" világossá igyekszik tenni valamiről egyes információkat, de
de az a bizonyos focalprice.com mit árul vajon Azon a vonzóan olcsó áron? G3-at vagy G3S-et?És még ez a jiayumobileshop.com is (Ez egyébként vajon hivatalos disztributor?)
a g3s paramétereként olyat ír hogy123 x 62 x 10.8mm (L x W x T)
Ez pedig pl. nem korrekt náluk sem
(Valamennyire tudnak pontos specifikációkat
)
Ejiayu.com ("A gyár szájtja") G3S 135x65x10.8(mm)
-
-
_X10Dead_
aktív tag
Még egyszer [Focalprice G3S] :
Jött válasz. Megerősítették, hogy 4 magos, bár az órajelet tekintve még mindig hülyeséget beszélnek.
"Thank you for your question regarding the Jiayu G3S 4.5“ Android 4.0 MediaTek MTK6589 Quad-Core 1024MHz Smartphone Android Phone with Wi-Fi, Bluetooth, Capacitive Touch (Black) on 7/18/2013 12:00:04 which read as follows:
Hello. Is it a REAL G3S (Quad core, MT6589)? The item page is confusing as it's mixed up with the parameters of G3 and G3S. (And it's an "old" G3 on your pictures - Dual core, Mt6577)
We have checked into your inquiry and would like to provide the following answer:
After checking the item page, we show that the item is Jiayu G3S and features a MediaTek MTK6589 quad-core 1024MHz CPU.
Click here to visit My Account for additional details.
Thanks again we appreciate your business.
Focalprice Customer Service Team.
Best Price, Free Shipping!
www.focalprice.com" -
ÁrPi2
senior tag
válasz
CoolBoy323 #37984 üzenetére
Szóval lásd az előző kommentem: Annyi lehet nagyjából a reális "lista"ár
, vagyishát minideal pl. $187 pár napja,
az Antelife pedig $184 volt kéthete (emez a 10 dodós gizchiná-s kuponnal és egy 5 percent Off akcióban, most persze 7 percent Off akció van).A focalprice-on szerintem G3 dualcore az az áru.
(#38055) GIJoe
Van G3-am és a focalprice.com-on "hátlap leszedve" fotó az olyan mintha ezt látnám, viszont a G3S-nek
Sim1 és Sim2 felirat van a slotok fölött. -
ÁrPi2
senior tag
Az a gyanúm
hogy ez a focalprice.com áru valójában nem G3S hanem a régi jó kétmagos G3 (vagy inkább G3N - a mt6628-as komm.csippel)!
ez az ár G3S-nek nagyon kedvező lenne, és ugye $201 -ről van éppen tizenszázalékos leárazásban még 12napig..Ez kiváló csali.
De ez biza a kétmagos G3 tipus. Pl. a "csomag tartalma" leírásnál ..
-
Zeki
nagyúr
Egy kis érdekesség a Focalprice-ról:
BYZ-H181 fülhallgató mikrofonnal náluk, a budgetgadgetsen és az aliexpressen. -
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #37986 üzenetére
A Focalprice régi bolt, semmi gond velük, csak nem szoktak olyan olcsók lenni telefonban.
-
Volt, aki kérdezte a Cubot One készüléket.
Nem kell várni, hogy megérkezzen a Pandawillhez, mert a focalprice oldalán már elérhető, ráadásul kupon kód is van (még érvényes a 8% mindenre kuponjuk): CSAFF8Egyébként ha a későbbiekben valaki Cubot telefont keres, annak mondom, hogy azok eddig mindig a focalprice oldalán jelentek meg valós készletben elsőként
-
Rossz hsz-re ment a válasz, de gondolom ezt neked is sikerült összerakni (vagy legalábbis remélem
) Azért jó béna voltam, hogy félrenyomtam, csak mikor viszalapoztam, hogy válaszoljak rá, akkor már sietve csak a hasonló helyen levő 2G-t kerestem és elnéztem
A #36437-esben volt ez a link, melyen egy csodás 2G RAM készülék pihen, egyértelműen 2Gbit-tel és nem 2GBite-tal. Persze 10.000Ft-ért más nem is érdemes várni.
(A nem hozzáértő emberek kiemelése miatt írtam, mert valószínűleg nem sok ember van itt a fórumon, aki több ilyen készüléket ismert már meg nálam és aki többet látott már belülről) De valszeg kevesen tudnak így mellényomni válasz gombot, mint éndiegho @ #36599:
ÉN is Erste-s vagyok, két kártya is van, feleségemé és enyém. Az övé középárfolyamon vált, az én csomagom a drágább, eladási árfolyamon (de más tekintetben jó a csomag...) Szóval még bankon belül is van eltérés.CineDOG1 @ #36658:
Minideal-nél nincs paypal felár, ahogy nincs az antelife-nál sem, geekbuying-nél sem, focalprice-nál sem, pandawill-nél sem, meg még jópárnál. Szerencsére sokan nem hárítják át ezt a költséget. De Tmallbox-nál van. -
válasz
RVR400 #34225 üzenetére
Na, akkor így már sikerült érthetően leírni, amit akartál. (a két linked egymásnak teljesen ellentmondó volt, de mondandót nem fűztél először hozzájuk, ezért nem volt értelmezhető)
Mivel a focalprice oldalát már rég ismerem és sokat vásároltam már tőlük, tudom, hogy ha esetleg nem lesz igaz az ott és máshol leírt adat, akkor nincs problémám, mert simán visszaküldik a pénzemet.
Azért köszönöm a sajátos segítő szándékot. -
-
válasz
#40993792 #34196 üzenetére
Xiaomi telefonok eddig sem voltak drágák (még ha itt most kicsit fel is ment az áruk), de azok sajnos nem dual SIM-esek, pedig már vettem volna olyat.
Ha már OFF topic...
Z5+-ról van infótok? Itt nagyon olcsón kelt el egy... A 2GB RAM hihetetlen számomra, de a focalprice-on rákérdeztem, ott is megerősítették a 2GB-ot.
MOD
Én nagyon kíváncsi vagyok - asszem berendelek egyet kipróbálásra. Utána biztosan lesz rá vevő is... -
dlaj
őstag
Nem tud valaki a focalprice-hoz kupon kódot adni?
THX -
fujifilm1
senior tag
válasz
hungobungo #29322 üzenetére
Egyszer láttam egy videot a dealextrem vagy focalprice oldalán,
amiben a srác a reklámozott kamerával körbenézett az irodában, és vette a kollegákatÉs azt kell mondjam tökre olyan volt minden mint nálunk egy akármelyik multinál.
Egybe légtér iroda, Minden kulturált, tágas világos. (paraván 120 centin),
LCD 17", kék, szürke, barna fekete minden felület,
Gözölgő tea pohárban, családi képek a paravánon, cetlik és papirok mindenüt,
A lányok szépek/szemüvegesek, csinosak, A fiuk ingben. és mindenki bámulja a monitort - mint ti/én mostszoval csak szemük árulta el hogy amott készült a video....
-
thumb
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy telefon a focalprice-ról: olenneaz
vadonat új, most bontottam ki de van vele egy kis gond - sajnos mindig azt irja ki hogy com.android.phone mukodese leállt - ezen kellene segiteni? Utána olvastam a neten azt irják gyári beállitások visszaállitása segit hát nekem nem jöbb be vagy rom csere de ahhoz nem értek.
Ajánlatom: Dunakeszi vagy Budapest ma jelentkezel lebeszéljük elviszem megvárom megcsinálod fizetek eljövök isten és élete végéig tökéletesen menni fog. Irták a neten hogy rom frissitisért pénzt kérni szégyen de én szakemberre biznam csak jo legyen.Nem gariztatnám le kinával de ha nem lehet megoldani azt sem szeretném hogy elszáljon a gar ha netán talán mégis arra vetemednék. Ha vállalja valaki kérem adj egy telszámot vagy irj privátot egész nap online vagyok és megbeszéljük.
köszönöm - üdv.: Thumb
akit zavar a fél hirdetés kérem bocsássa meg nekem -
válasz
peter76bp #25491 üzenetére
Vannak néha akadások a Pandánál, de azért messze nem olyan szörnyűek, mint ahogy néha elhangzik (nem fastcardtech szint).
Idén eddig 5 rendelésem volt a Pandawillről, 3 a minidealről, 3 az anteliferól és 7 a focalpriceról (meg egy-kettő a többi oldalról). Idén eddig a focalpriceban és minidealben nem csalódtam, a többiek mind csúsztak egy-egy termékkel, a kicsik is. De tavaly a minideal is volt lassú. Problémám azonban idén egyikkel sem volt.
Persze az is fontos tényező, hogy nem nézegetem naponta a 17tracknet-et, van olyan termék, amire egyszer sem néztem rá, sőt olyan is, amit már el is felejtettem, hogy megrendeltem. Ha azt akarom, hogy gyorsan ideérjen, akkor fizetek azért, ha meg van időm kivárni, nem ülök tűkön, hogy megjön-e holnap vagy csak holnapután. Nagyjából tudom, melyik bolt mennyi idő alatt postáz, azt is tudom már, hogyan időzít a kinti posta, így nincsenek rossz emlékeim, tapasztalataim. Ez többet ér, mint akár a mantrázás, akár a napi nyomon követgetés.
Azért a kedvenc boltom a minideal, de tudom azt, hogy - már csak méretéből adódóan is - a Pandawill teheti meg leginkább, hogy nagyobb akciókat foganatosítson. Ugyanakkor - megint csak a mérete miatt - a Pandawill az, ahol előfordul, hogy elsiklanak egy-egy dolog felett.A lényeg, hogy akármit - és akárhonnan - veszünk, legyen jó tapasztalatunk a készülékkel hosszú távon.
-
válasz
citkar #24038 üzenetére
A fastcardtech épp nem a legjobb hírű bolt.
Pandawill nem kér plusz díjat, de mostanában szétszórtak.
Focalprice nem kér plusz díjat, de nem annyira nagy a választék.
Dealextreme sem kér díjat, de drágább.
Leginkább az antelife-ot és a minideal-t tudnám most ajánlani, ahol nincs plusz díj, van választék és korrektek, legonkább a minideal-t. A tmallbox is jó, de ott van 3USD postaköltség és 4%Paypal díj, viszont ők többnyire elég olcsók, hogy még így is megérje.
Biztosan vannak más jó boltok is, én legtöbbször innen rendelek. -
Nem, nincs kilőve az anitelfe. Háromszor vásároltam onnan, mindhárom rendben volt. Pandawillről hét vásárlásom volt az elmúlt fél évben, kettő problémás volt, öt nem. Minideal-lel az utóbbi két vásárlásommal nem volt gond, ahogy a focalprice-szal sem két hónap alatt ötből.
Szóval egy rossz tapasztalat nem jelenti azt, hogy nem lehet onnan venni. Persze vehetsz dealextreme-től, ott sokkal pontosabbak (nagyon szeretem őket), de drágább is. -
csibe1
addikt
válasz
csibe1 #22336 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő.
Találtam róla pár véleményt,egész jókat írnak róla. A 160MB a belső tárhely,szóval sok mindent nem kell rá telepíteni,de a RAM-ROM párosról nincs semmi adat.
Közben meglett, 256MB a ROM és a RAM is, Android 2.3.Két darab akksit adnak hozzá.Focalprice-on olcsóbb.
Érdemes lehet megvenni,futhat rajta normálisan az Android 2.3? -
Saccco
nagyúr
válasz
fateless #19896 üzenetére
Nem is nagyon fogsz szerintem. Ez is még csak elővételben kapható. Focalprice szerint 03.11-től szállítják.
Szerk: Nem mellesleg, ha igaz "csak" kb 1GB a telepítésre fenntartott hely. A zp810-nél 1,5GB.
(Nekem speciel kevés. HTC Sensation is karcsú ilyen szempontból.)
-
Saccco
nagyúr
Jön egy új igen combos Zopo telefon:
Zopo ZP960
- 5 inch
- FullHD 1920×1080 (!)
- Quad-Core (gondolom MTK6589)
- 13 MP kameraSzerk: Kiváncsi vagyok mi lesz belőle.
Eddig a ZP810 a befutó nálam.------------------------------------------
(#19788) sasa311:
Én rengetegszer rendeltem kínából, eddig szinte minden megérkezett.
Legtöbbször FocalPrice-ról, innen minden maradéktalanul megérkezett. DHGate és DealExtreme is jól szerepelt. Ebay-en már voltak gondok, de a Paypal kihúzott. (Ebay 100+ rendelés - 3-4 problémás.)A DealExtreme-ről rendeltem legelőször, kaptam is egy érintő hibás GPS-t, amit aztán velük megbeszélve vissza is küldtem, megtérítették a visszapostát, valamint küldtek helyette egy teljesen jó, tesztelt példányt.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
body007 #9426 üzenetére
+1 priceangels.com 1db Star A8 telefon rendben megérkezett
+3 pandawill.com 2 db táblapc, 1 db Android Smart TV box rendben megérkezettapróbb dolgokat is írjak?
Sok kisebb rendelés alapján megbízható még a focalprice.com, tinydeal.com, dx.com.
Egy-egy rendelés alapján pedig az everbuying.com, lightake.com, ownta.com és miniinthebox.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest