Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sasa311

veterán

válasz Stiletto107 #9646 üzenetére

A h2000-et a Pandawilltől rendeltem. Az ígért csomagból kihagyták a dupla akkut, illetve vettem külön hozzá kiegészítőket (autós töltő, memória kártya, stb...), amiket NEM küldtek el.

Az egész történet ott kezdődött, hogy kifizettem a DHL felárat a gyors postázásért. Ezek után 6 (!) nap múlva küldtek egy FAKE dhl trackinget. Rákérdeztem többször, megesküdtek, hogy biztos a DHL rendszere lassú, mert ők bizony feladták. Felhívtam a DHL-t, megerősítették, hogy semmiféle csomagot nem adtak fel nekem Akkor nyitottam paypal disputot, érdekes mód másnap megkaptam a valódi trackinget a DHL-hez (és a feladás dátuma is aznapi, ergo hazudtak több mint egy hétig).

A csomag megjött, hiányosan. Írtam nekik, hogy küldjenek vissza valamennyi lét PP-on és hagyjuk békén egymást vagy küldjék el nekem önköltségen a hiányzó cuccokat (amik NEM INGYENES termékek, fizettem értük külön!). Ezt megtagadták, azt mondták csakis akkor küldik el ha rendelek még valamit tőlük...

PP claim lett a vége, PP-nak hazudtak, hogy lecsekkolták, 100%, hogy minden a csomagba volt - én meg elküldtem PP-nak azt a levelet, amiben BEISMERIK, hogy hináyzott a csomagból minden extra.

PP visszatérítést adott, azóta nem válaszoltak egy levelemre sem.

Lehúzós egy banda.

A telefonról már írtam, de akkor ismét:
    Nagyon meg vagyok vele elégedve, nem recseg, nem ropog, szép, jól működik, gyors, jó fotókat csinál. Az 512 RAM annyira nem kevés, hogy még sosem sikerült 150 mb szabad RAM alá mennem, akármennyire is akarom. Több párhuzamos alkalmazás során sem akad. Egyszóval fasza - főleg ilyen árban nagyon megéri.

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

Új hozzászólás Aktív témák