- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
citkar #89030 üzenetére
Szia!
Valahol olvastam, az ajánlott távolságot egy adott kijelzőtől. Ha jól tudom úgy határozták meg, hogy az átló x~3.ajánlott távolság
Vagyis pl egy 24" monitort 72" távolságról ideális nézni. Ezt azt jelenti ~182cm. Mivel egy monitor, telefon, tv, stb digitális kijelző sem készült arra, hogy nagyítóval nézegessük(én is kíváncsi voltam rá) az ideális távolságból nem látható a pixel! Maximum a takarítás hiányát lehet látni. Persze vannak akik egészen közelről szeretik
Ja még valami a telómat be lehet állítani úgy, hogy csak DH legyen(persze nem fizikailag) de semmi különbség az akkuidőn kívül. A teleóknál ahogy írtad semmi jelentősége talán egy kicsit élesebbek a színek meg szívja rendesen az akkumulátort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest