Hirdetés
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Mottie
üzenetére
Lehetséges. Az biztos, hogy akkor jól körbejártam, több gyártónál, hogy tudjam itthon is érvényesíteni a garanciát, amit valóban kellett és sikerült is.
Az eladó...alapvetően ilyen (refurbished) dolgokat árult, nem titkolta, hogy milyen eredetű...rendben volt.
Bár Eu-n belül vettem, de a lényeg az volt, hogy a gyártóval (azaz gyártókkal) vettem fel a kapcsolatot, hogy ezt, meg ezt én itt tudom-e garanciáztatni és olyat választottam, aminél igen, mert pl a Lenovo laptopot nem tudtam volna, ugyanis, amit kinéztem Európában nem árulják, itt a szervizben számukra nem is létezik, azaz javítani, garanciáztatni sem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest