- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs #83496 üzenetére
Szia!
Én hiszékeny ember vagyok DE nem annyira mint te! Te komolyan elhiszed azt hogy egy ilyen komoly újítást
csak a THL használ? Ha igen akkor sajnállak! A nagy gyártók Ha(?) ez egy kiforrott, megbízható, megoldás lenne legalább a csúcs modelljeikbe beleraknák! Hiszen ez egy bomba marketing fogás lenne(feltéve ha igaz?). Erre nem gondoltál még? Tudom létezik "űrtechnológia" de komolyan elhiszed azt, hogy egy a világpiacon noname kis cég(THL) nem adná el azonnal a licensz jogot amiből rendes bevétele származhatna és a saját fejlesztésre fordítana? Szerintem az egész azon alapszik, hogy valahol(majd kiderül, hogy hol) belenyúltak a szoftverbe és beraktak egy csomó kaput a magok elé. Az sincs kizárva, hogy alapból nem engedélyezik az összes mag futását. Az egy dolog, hogy a teszt program mit ír ki! Az egy másik dolog, hogy egy más típusú telefonnal összehasonlítva egy és ugyanazon APK-val(nem tesztprogrammal!) melyiknek mennyi és mekkora a processzor felhasználása? A sima "lúzer" soha nem fogja észrevenni azt hogy 2mag megy pl 1600Mhz-n vagy 2mag csak 800Mhz.
Persze a telepített APK-nál lehet ez a korlát már nem biztos,hogy működhet! Így egy jó kis NFS az 5000mA() akkumulátort is simán behorpasztja..........................
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest