Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Szia!
Én hiszékeny ember vagyok DE nem annyira mint te! Te komolyan elhiszed azt hogy egy ilyen komoly újítást
csak a THL használ? Ha igen akkor sajnállak! A nagy gyártók Ha(?) ez egy kiforrott, megbízható, megoldás lenne legalább a csúcs modelljeikbe beleraknák! Hiszen ez egy bomba marketing fogás lenne(feltéve ha igaz?). Erre nem gondoltál még? Tudom létezik "űrtechnológia" de komolyan elhiszed azt, hogy egy a világpiacon noname kis cég(THL) nem adná el azonnal a licensz jogot amiből rendes bevétele származhatna és a saját fejlesztésre fordítana? Szerintem az egész azon alapszik, hogy valahol(majd kiderül, hogy hol) belenyúltak a szoftverbe és beraktak egy csomó kaput a magok elé. Az sincs kizárva, hogy alapból nem engedélyezik az összes mag futását. Az egy dolog, hogy a teszt program mit ír ki! Az egy másik dolog, hogy egy más típusú telefonnal összehasonlítva egy és ugyanazon APK-val(nem tesztprogrammal!) melyiknek mennyi és mekkora a processzor felhasználása? A sima "lúzer" soha nem fogja észrevenni azt hogy 2mag megy pl 1600Mhz-n vagy 2mag csak 800Mhz.
Persze a telepített APK-nál lehet ez a korlát már nem biztos,hogy működhet! Így egy jó kis NFS az 5000mA(
) akkumulátort is simán behorpasztja..........................
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) akkumulátort is simán behorpasztja..........................