Hirdetés
- Együttműködik az Infinix és a Pininfarina
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
"1 év garancia, hivatalos mivel Wayteq forgalmazza már itthon, szóval ez nem olyan webshop ahol befizetsz és megrendelik neked,"
Ki mondta hogy az....én arra céloztam hogy lehet náluk is sokáig fogtartani a gari..."Áfa nincs véletlen egyébként?"
megint figyelmetlen voltál!!
Azt írtam ha magadnak megrendeled akkor is kijön 60 ból kb ebben benne az áfa!
kukksteve -nél 215$ ésabban benne van minden!!!Ez kb 50.000 párszáz innentől kezdve mindenki eldöntheti megére neki....Én spec most is kínai gariztatok és semmi gondom vele... sőt 5 napja használok egy Vibe Z-t ami szintén kínából van és nem aggódok a gari miatt....
De ez mind szubjektív én nem fizetnék 25.000 +-t egy hongmi note-ra a gariért...
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ki mondta hogy az....én arra céloztam hogy lehet náluk is sokáig fogtartani a gari...