Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vvarpi
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Gratulálok.
Erről beszéltem.
Köszönöm, hogy köztünk vagy és értékes hozászolásoddal ismét gazdagítottad eme fórumot.
Szájkarate című sorozatunk 2829157 részét láthatták.Mondjuk érdekes dolgokat látsz bele abba amit írtam.
Ráadásul a hamis vadak nem hozzám tartóznak, azokról inkább a fogyasztóvédelemnek vagy a vadgazdálkodásnak kéne szólnod.
Felháborító, hogy ezeknek már semmi nem szent és már vadakat is hamisítanak nem csak telefont.(#82916) tolvaj!
Hidd el semmi személyes nem volt benne, csak te voltál az utolsó a témában.
Kérdésedre a válasz igen, tényleg a kínai népköztársaság(, a google, a microsoft és az apple (a facebook majdnem kimaradt)) ügynöke is vagyok, aki szorgosan küldi magáról és mindenki másról az adatokat.
De ne áruld el senki másnak, nem szeretnék lebukni.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- DXRACER Prince L gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest