Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vvarpi
tag
válasz
wwenigma #82913 üzenetére
Gratulálok.
Erről beszéltem.
Köszönöm, hogy köztünk vagy és értékes hozászolásoddal ismét gazdagítottad eme fórumot.
Szájkarate című sorozatunk 2829157 részét láthatták.Mondjuk érdekes dolgokat látsz bele abba amit írtam.
Ráadásul a hamis vadak nem hozzám tartóznak, azokról inkább a fogyasztóvédelemnek vagy a vadgazdálkodásnak kéne szólnod.
Felháborító, hogy ezeknek már semmi nem szent és már vadakat is hamisítanak nem csak telefont.(#82916) tolvaj!
Hidd el semmi személyes nem volt benne, csak te voltál az utolsó a témában.
Kérdésedre a válasz igen, tényleg a kínai népköztársaság(, a google, a microsoft és az apple (a facebook majdnem kimaradt)) ügynöke is vagyok, aki szorgosan küldi magáról és mindenki másról az adatokat.
De ne áruld el senki másnak, nem szeretnék lebukni.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Hardcore café
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrotik routerek
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest