- iPhone topik
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzzzorgi
csendes tag
válasz
tolvaj! #82702 üzenetére
Nem a kínai márkák miatt írtam ide, hanem a kínában vásárolt, cenzúrázott mobilok emberivé varázsolása miatt...
Ha már arról beszélünk a Kínaiak milyen telefont használnak elmondhatom, hogy a 70% - kezében iphone van. Ezekből a nagy többség 4/4s és kisebb százalék az 5. Látok nagyon sok samsungot valamint sony-t...és az összes többi említett Kínai márkából elég keveset. Pre-paid mobil internet kártyát a china mobiltól vettem ahol hasonló választék fogadott mint egy otthoni szolgáltatónál. Samsung, apple, sony, nokia...van egy mifi huawei-em amit Németországban vettem, amikor megmutattam az eladónak, hogy ezzel szeretném használni a kártyájukat azt mondta ezt Ő nem is ismeri. Ha a tabokról beszélünk akkor más a helyzet, először is nem annyira nagy divat mint otthon, de ha valaki azzal szaladgál az szinte biztos, hogy nem ipad, de nem is samsung. Ebben az esetben igaz, hogy kínai tablet van náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest