- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzzzorgi
csendes tag
válasz
tolvaj! #82702 üzenetére
Nem a kínai márkák miatt írtam ide, hanem a kínában vásárolt, cenzúrázott mobilok emberivé varázsolása miatt...
Ha már arról beszélünk a Kínaiak milyen telefont használnak elmondhatom, hogy a 70% - kezében iphone van. Ezekből a nagy többség 4/4s és kisebb százalék az 5. Látok nagyon sok samsungot valamint sony-t...és az összes többi említett Kínai márkából elég keveset. Pre-paid mobil internet kártyát a china mobiltól vettem ahol hasonló választék fogadott mint egy otthoni szolgáltatónál. Samsung, apple, sony, nokia...van egy mifi huawei-em amit Németországban vettem, amikor megmutattam az eladónak, hogy ezzel szeretném használni a kártyájukat azt mondta ezt Ő nem is ismeri. Ha a tabokról beszélünk akkor más a helyzet, először is nem annyira nagy divat mint otthon, de ha valaki azzal szaladgál az szinte biztos, hogy nem ipad, de nem is samsung. Ebben az esetben igaz, hogy kínai tablet van náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest