Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
Krinyo #78389 üzenetére
héhahó én kulturált voltam és vitáztam, nem veszekedtem!
A sanpi 200ból maximum a 4 magos verzió lesz 17K felett, és mi a 2magosról beszéltünk. attól erősebb a 6589. igazad van, hogy dual simes a készülék, igazad van ( MINT MÁR ÍRTAM) a friss droid/ jo gps/ stb dolgokban. nem közösítem ki a készüléket, mert nem kínai. igazad van abban is, hogy kis méretű és annak ellenére jó a teljesítménye, ezekkel nem is volt gond. de azt állítani, hogy ez a 2 magos soc gyengébb gpu val "körberöhgi" az MT 6589-et nagyon erős és dúrva tiulzás. én ezt kifogásoltam, de te felkaptad a vizet és acsarkodva ( kis híján személyeskedve) véded a mundér becsületét. ismétlem ez vita és nem veszekedés.
De még így a végére egy teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest