- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Hodor_
tag
Köszönöm a válaszokat, nem látta a telókat, és fontos a kinézet neki, de próbáltam meggyőzni, hogy a jobb felhasználói élmény fontosabb, mint a kinézet.Az S650-en is gondolkodtam, az egyik ami miatt letettem róla az a MTK6582, de ha nincs akkora különbség a 89 től akkor az nem baj, a másik nekem az volt hogy majdnem ugyan annyiért lehet kapni szebb kijelző vel is telefonokat (ennek csak 960x540), nekem még elég régi okos telóm van (3,5" es), így nem tudom hogy 4,7 inch-nél nem kevés-e (zavaróan) az S650-nek a felbontása, és nem érdemesebb-e +15$ árt rászánni az S820 ra pl aminek 1280 x 720 a felbontása ugyan ekkora kijelzőnél.
A lenovokat még egy dologért soroltam hátrább, az pedig az hogy csak a felsőbb kategóriás telóikba tesznek nagy akksit, ami nekem szívfájdalmam, mert igen csak megtetszett, hogy a Jiayu nem sajnálta ebből a kategóriából sem a 3000mAh -es aksit
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest