Hirdetés
- iPhone topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - MIUI / HyperOS topik
 - Mobil flották
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon

- 

Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

axlfsi
veterán
Srácok!
Mi a véleményetek, ZOPO ZP990+ telefonról? Mik a hátulütői, gyengéi avagy kérdezhetném azt is, mitől jobb egy másik (és melyik) kínai telefon, ha jobb? Természetesen, ha eltekintünk attól a ténytől, hogy egyeseknek (sokaknak) ez a 6" már sok (nekem pont, hogy jó a mérete, mert a Note II-t kicsit már kinőttem, néha úgy érzem).
Én azt látom, hogy:
- 8 mag
- 2 gb ram
- FHD
- 367PPI
- ...stbés ha emellé odateszem azt is, hogy (relatív, de nekem) szép illetve 6", szerintem nincs ellenfele.
Talán az a MALI 450 már kevés bele(?)hungobungo kolléga listájában nem látom, de ha igaz a hír, hogy a Lett shop 2 év garanciát ad rá, akkor talán minden szempontból nyerő.
Mit látok rosszul, segítsetek

Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
 - HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
 - DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest