- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csatlakozom tolvaj!-hoz.
Egyáltalán nem rosszak ezek a kínai járgányok.
Vannak kompromisszumok ugyan, de azok a nevesebb gyártóknál is vannak. (Ja, a nevesebb gyártókból néhány kínai: ZTE, Huawei, Lenovo, Alcatel <aka TCL>)
Azonban it tényleges főzött ROM nem nagyon készül MTK fronton, inkább módosított ROM-ok vannak.Én 1,3 évig használtam a ZTE v970-es telefonomat. Hibátlanul kerül új gazdájához, de csak azért, mert vettem egy Lenovo A820-at múlt év áprilisában. Azóta is ez van, ezt használom.
Típushibák mindenhol vannak, ez a tömeggyártás átka, ez nem gyártó függő.
A környezetemben van 6db ZTE V889m, és db Sam Note 3.
A note3-ból 1 már a 2. alaplap cserén van túl, a ZTE-ből egy sem szorult ilyenre (OK, a tudásuk az más... nem kicsit). %-ban kifejezve ez nem jó mérleg a Sam-nak.
Persze lehet ellenpéldát is mondani, sőt...
Lenovo A820: nekem hibátlan, tudok legalább 3 hw hibásról, és olyanról is (2 eset), ami egy fagyás után többé nem kapcsolt be.Sajna akár kínai, akár nem, "ki kell fogni"...
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest