Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotyo72
csendes tag
Nekem más volt a véleményem az elvárások magasságáról, de ezen most ne lovagoljunk, lehet, hogy nincs igazam. Nem lényeg.
Felteszem akkor úgy a kérdést, hogy van-e valakinek tapasztalata a kínai klóncsodákkal kapcsolatban? Mondjuk az Apple is Kínában készül, csak ugye más minőségnek kell megfelelnie, mint a tokkal-vonóval 100 dolláros copynak. Megéri ilyet venni, vagy annyira lutri és többnyire hulladékok az ilyenek, hogy inkább ne?
http://www.mobile-phones.cn/advanced_search_result.php?keywords=Dual+SIM&categories_id=194&inc_subcat=1&search_in_description=1&x=33&y=6&list_type=1&sort=5a
Egyes 2.3-as OS-ű telefonok kellő felbontással sem kerülnek 25-30k-nál többe, még expressz szállítás felárral sem. Persze vannak ott Lenovo és más készülékek is átszámolva 80-100k Forintért, de engem most az alsó kategória érdekel.
Csak ugye a dzsunkán gyártott garanciát aztán próbálja valaki érvényesíteni...
Szíven szerint egy Samsung C3322-est használnék, csak már nagyon megszoktam az onscreen billentyűzetet. Egyébként nem kell az okosság a telefonba, munka alatt és munka után is a széles sáv előtt ülök, egyébként rendes számítógépet vagy tabletet használok, telefon tényleg csak a ritkán bekövetkező hallófonálásra kell. Van, hogy napokig se bejövő, se kimenő hívás nincs egyik kártyáról sem. Átlagban 5k alatt van a telefonszámlám.
Ebben az esetben viszont sokallok a 60-80k egy telefonért. Egy sziPhone árából pedig már számítógépet veszek. Elég, ha működik gond nélkül, nekem még az sem kívánalom, amit ti sok 2 simes telefonból kényelmi funkcióként hiányoltok.
Rendes felbontás, Androis OS, multitouch. 40k vagy alatta. Lehetőleg Budapestről, de webshop is megteszi.
Hogy vannak ilyenek, azt a fenti link tanúsítja. Ezért nem ez a vita tárgya. Én azt kérdezem, hogy ajánljátok-e az ilyesmit, akik már esetleg próbáltátok.
Köszi ismét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi