- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Csatlakozva az előttem szólóhoz, még a Samsung Chap Duos is jó erre a feladatra, bár annak kisebb a képernyője.
Én jelenleg egy FlyJing FG8-ast nyúzok, ami Kínából érkezett és - mint korábban olvashattad - 26k volt az egész mindenestül. Ez egy HTC Desire utánza, bár az összeszerelés minősége olyan jó, hogy nem lennék meglepődve ha lenne valami köze hozzá a HTC-nek is. (Lehet onnan lopták ki a burkolatot.
) Jelenleg meg vagyok vele elégedve, az akksija egy kicsit gyenge (jó esetben 1nap), ezért lecseréltem egy Nokia BP-4L-re, amivel jóval tovább bírja.
Nem egy sebbeség mágus a telefon, de használható. Tudja ami nekem kell: telefon, 2 sim, kapacitív érintő, némi internet. -
N.GÁBOR
aktív tag
Zotyo72
Lehet, hogy minden téren nem teljesíti az elvárásaidat, de szerintem nem rossz vétel a következő Alcatel: Alvatel 918dEzzel szemezek én is. Ausztriában élünk a Kedvesemmel. Itt a múlt héten 100 EUR-ért láttam, ha jól emlékszem azóta felment 130-ra. Még az emelt ár is mai árfolyam mellett 38 000 Ft, így teljesen korrekt. Itt van a Mediában és a Saturnban, szerintem Budapeseten is tuti kapható.
A boltban megtapiztam és a következő a véleményem: A külső szubjektív, de nekem tetszik, főként amiatt, hogy nem csillog a felülete sehol és a rücskös műanyagnak köszönhetően talán a karcokat is jobban viseli. Az illesztések jók, nem recseg nem ropog. Sokmindent nem csináltam vele, de teljesen folyamatosnak tűnt.
Üdv
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest