Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
Bocs, lehet, hogy én vagyok kicsit lassú ma, de ha neked a PC Suite szerű szoftver kell a Nokiához, akkor mi köze ennek az Andoridhoz?
Ha meg Androidhoz kell, akkor volt valahol linkelve egy DellPhone nevű program, azzal meg lehet oldani, de így meg nem értem, hogy az minek, ha a Gmail-ben is lehet szerkeszteni.
Ha pedig azt szeretnéd, hogy a régi telefonból átvinni a számokat, akkor kábel nélkül egyetlen megoldás, ha a SIM kártyára mented, de oda sztem csak a számokat menti le. Ha utána beteszed az Androidosba a kártyát, akkor meg is vannak a számok. Van egyébként Androidra SIM kezelő szoftver is a Google Play-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest