-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Üdv!
Star S5-öm bosszant engem már lassan egy hete. A kijelző egy ~1 centis sávban be-bevillog. Némi terhelés után egyre folyamatosabban csinálja, valamint a jobb széle szellemképes lesz. Azt vettem még észre, hogy a fényerőt csökkentve fokozatosan enyhülnek a "tünetek", minimumon meg is szűnnek. Írtam a tmallbox-nak, de nem válaszolnak se e-mailre, se Skype-on. De mindegy is, mert azóta már szétszedtem, hátha meg tudom oldani. Sajnos nem jártam sikerrel, minden csatlakozó rendben van. A ROM-ot is újrahúztam, hátha szoftveres a probléma, de az sem jött be.
Valakinek van valami ötlete? Új kijelzőt kell vegyek? Ha igen, valaki rendelt már innen?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Xbox Series X|S
- Jogász topic
- Iqos cigaretta
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android dual SIM okostelefonok
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest