-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
Lassan 2 hete érkezett meg a STAR N9599T készülékem. Az ALI-n egy kis boltocskától rendeltem, 198 US credit volt a fizetendő. 9 nap múlva itt volt, China Air Mail. A dobozban a telefon mellet 2 akku, töltő + USB kábel, headset, szilikon tok, kijelző védős book-style hátlap és 3 fólia volt.
Ezt már a T-s 6589 hajtja 1,5 Ghz-en, 1/8 GB ram/rom, 5,7" HD IPS. Első körben én is beleszaladtam a Google alkalmazások frissítési gondjába, olyannyira, hogy sikerült fejre állítanom a telefont. Szerencsére másnap megjelent a frissített ROM a Needrom-on. Az Antutu 13489-re értékelte. Játékra nem használom, NET, mail, ebook, zene a felhasználási terület. Erre tökéletes, mérete még épp egykezes, de a kijelzője már elég nagy olvasáshoz. A GPS gyors pontos, meglepően jó képeket és videót csinál, meglepetésemre még AF segédfényt is használ.
2 hét alatt egyszer kellett újrahúznom, valamiért a zene és jelzőhangok nem mentek ki a hangszóróra, valamelyik alkalmazás megbolondította. Ár értékben szerintem korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest