Hirdetés
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
herc2003 #43796 üzenetére
Én nem vittem végig a vásárlást, csak megörültem, hogy van fekete... De már én is látom, hogy egyik sincs... Mondjuk a hsz-ekben is mindig azt írta a support, hogy frissítsék az oldalt és kiderül, hogy van-e belőle már. Náluk nincs ünnep a jövő héten, lehet, hogy lesz fekete színben...
Ami a szállítást illeti, nagyon brutális, hogy a sima nyomkövetéses az 10 ezer $, az express meg majdnem annyi, mint a telefon ára... Inkább meg kéne próbálni a fórumban megkérdezni, hogy mennyi lenne... Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen sokba kerülne... Bár az első tapasztalatok is elgondolkodtatnak, hogy mennyi és milyen hibája lehet, ha most az elején ennyi negatív véleménybe botlik az ember...
Már csak annak kell utána járni, hogy az ulefon 6,5 colosa valóban rosszabb ennél, vagy jobb kicsivel...
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest