- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
safy25
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy kisebb problémám! Remélem tud valaki segíteni
A héten vettem egy X920e dual sim telefont! A telefonnak egész addig nem volt semmi baja még a párom le nem töltötte rá a "viber" nevezetű prg. Utána fel raktuk töltőre a telefont és ki mentünk az udvarra kb 30 percre, mire be jöttünk nagy fehérség volt a kijelzőn! ki vettem az aksit vissza tettem de már az android jeltől tovább nem ment a betöltés! Azóta se jó! Akkor mondták hogy le kell resetelni! de azzal se jutottam semmire! Hangerő+ bekapcsoló gombnál csak az történik hogy egy háromszög benne egy sárga felkiáltó jel előtte fekvő telefon!! és mást onnantól nem lehet csinálni! Remélem valaki tud ebben nekem segíteni! Válaszokat/Tanácsokat előre is köszönöm
De csatolok egy képet a problémáról :/ (Tudom tegnap már ki írtam!! De fontos
lenne!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Epic Games
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest