- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
safy25
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy kisebb problémám! Remélem tud valaki segíteni
A héten vettem egy X920e dual sim telefont! A telefonnak egész addig nem volt semmi baja még a párom le nem töltötte rá a "viber" nevezetű prg. Utána fel raktuk töltőre a telefont és ki mentünk az udvarra kb 30 percre, mire be jöttünk nagy fehérség volt a kijelzőn! ki vettem az aksit vissza tettem de már az android jeltől tovább nem ment a betöltés! Azóta se jó! Akkor mondták hogy le kell resetelni! de azzal se jutottam semmire! Hangerő+ bekapcsoló gombnál csak az történik hogy egy háromszög benne egy sárga felkiáltó jel előtte fekvő telefon!! és mást onnantól nem lehet csinálni! Remélem valaki tud ebben nekem segíteni! Válaszokat/Tanácsokat előre is köszönöm
De csatolok egy képet a problémáról :/
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A héten vettem egy X920e dual sim telefont! A telefonnak egész addig nem volt semmi baja még a párom le nem töltötte rá a "viber" nevezetű prg. Utána fel raktuk töltőre a telefont és ki mentünk az udvarra kb 30 percre, mire be jöttünk nagy fehérség volt a kijelzőn! ki vettem az aksit vissza tettem de már az android jeltől tovább nem ment a betöltés! Azóta se jó! Akkor mondták hogy le kell resetelni! de azzal se jutottam semmire! Hangerő+ bekapcsoló gombnál csak az történik hogy egy háromszög benne egy sárga felkiáltó jel előtte fekvő telefon!! és mást onnantól nem lehet csinálni! Remélem valaki tud ebben nekem segíteni! Válaszokat/Tanácsokat előre is köszönöm