- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android dual SIM okostelefonok
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyuli76
tag
Szaisztok
Beszámolo a ZTE V955-röl
Félig magyaritva jött az Aliröl,ami nem zavar
Gps nem kellett belönni,rögtön látott és csatlakozott 10db. is.Bécsböl haza navigált és többször is megálltunk,de 5h. volt bekapcsolva és igy ment le az aksi 85%-17%.A rut tracking(ha igy irják) néha azt mutatja,h letértem az utrol,igy szerintem téved 4-5m,ami a gps test is mutatott.A jelet nem vesztette el,és Bécsben is csatlakozott elég gyorsan,amit a C7em nem tudott,neki kellett pár perc.
Az aksija,ha d.u vagyok(akkor több idöm van netezniakkor kibir kb 40h.itt van kb 3-4h. netezés,sok telefonálás,ha d.e,akkor,ma állitottam be a rekordot
3nap,16h.Érdekes,h sokáig nem merül,akkor ugrik 1 nagyott,majd resett(ami ennél a telefonnál a kikapcsologombal van megoldva,mert nem lehet kivenni az aksiját,legalábis ott van valami matrica,és a garancia miatt nem akartam eltávolitani)és az ujra inditás után vissza ugrik 20-30% az aksi jelzés,majd ujra lassan merül.Ilyenkor is van 1-2 h beszélgetés,kb 1h. netezés,volt 15perc gps,és 3h. wifi.
A kijelzöje elég halvány erös napsütésben,de bent jo.A fényképek rosszabbak mint a C7nél,de elfogadhato.A video az katasztrofa,lehet,h kéne még valamit állitanom,nem nagyon értek hozzá,mindig az automatára állitom.
Egy ideig árultam is a telefont,de amikor össze hasonlitottam a V970el,amit a haveromnak rendeltem,akkor meggondoltam magam.
Nekem a gps volt a lényeg,meg az aksi és 3. helyen a fényképezö,az elsö 2vel elégedett vagyok,a 3. elfogadhato.
Rosszat csak talán azt irhatom rola,h a böngészöje elég lassu,kell várni 1-2 sec.h megnyisson 1 oldalt.
Ha valakit valami érdekel,bátran kérdezzen,de nem vagyok szaki,lehet,h vissza kérdezek,h mire is gondol
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest