- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barobag
csendes tag
Szia Hungobungo!
1. Mi újság a zopo ZP100 magyarítással, már olyan régen jártam fent az oldalon, hogy nem tudnám visszakeresni, sikerült megoldani?
2. A másik:ugyanehhez a telóhoz az ICS fejlesztés hogy áll? a gyári ugyanis elég ócska, szopja az akksit, történt ebben előrelépés (esetleg az orosz oldalon?)
3. Tegnap értem haza külföldről (és kint ugye használtam) de rádugtam a számítógépre és nem ismerte fel, szerintetek mi lehet a hiba? (eddig ugyebár működött)Ha más is tud ebben a témában valamit akkor megköszönném a válaszát, gondolok itt miklosandras, Novicsok, berigazek, cossie023, szaktársakra, vagy bárkire aki sirály ezekben a témaköröben.
Egyébként még mindig a szerjózsi féle orosz 2.3. -at használom (mert még mindig félek a telepítéstől) egyszer már megszívtam vele lásd előző (jó régi) bejegyzésemet.előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Mobil flották
- AliExpress tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest