- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Egy két dolgot elmesélek a telóról (star s7589), hátha érdekel vkit!
Első benyomás: bazi nagy!
Egyébként minőségi érzetet kelt, nem az amire egyből rá lehet vágni, hogy na ez kínai... összeszerelés elég korrekt, nem nyekereg erősebb szorongatásra sem. De persze nem minden fenékig tejfel... a ceruza nem stimmel bele 100% osan, amikor teljesen betolom, akkor picit elfordul/eltekeredik és így egy ici picit kiemeli a hátlapot (1mm max, de lehet még annyira sem...), de ez lehet majd a kopással el is múlik. Illetve a hátlap nem túl vastag, így nem is túl erős. Lehet csak az én hátlapom lett picit szarul fröccsöntve, de a kikapcsoló gombnál a teló szélén ha megütögetem, akkor kopog picit, szel egy picit eláll (ez szemmel nem is látszik). A hátlak közepén ha nyomkodom, akkor hozzá-hozzá ér az aksihoz, szal kopog (ezt lehet majd kitámasztom vmivel és le is van a gond, lehet a szélén is elmúlik majd a kopogás). Egyébként a hátlap nem lötyög, nem mozog, jól tart amúgy. Ezen kívül rendben van a minőség.
A kijelző TFT. Színei jók, betekintési szöge nem túl acélos egy IPS hez képest. De amennyire megdönti az ember vagy elfordítja, úgy jó. Szerencsére nem invertálódnak a színek, annyi történik, ha elforgatja az ember, úgy 45" után elkezdenek tompulni a színei. Szóval én ezzel a részével is meg vagyok elégedve.pro:
-nagy és szép kijelző, 720p bőven jó, nem pixeles
-gyors, mint a villám ( antutu 12608 pont )
-8gb ROM (5,6 ot használhatok és 1GB van a progiknak, ha nem SD re telepítesz) ...amúgy 4gb osat rendeltem, de ezt kaptam
-a kikapcs gomb a jobb oldalon van, a hangosító a túlóldalon (ez szerintem nagy +, hogy nem egymás alatt)
-van alul egy fizikai home gomb (ezzel is fel lehet képernyőt oldani), ez kell egy ekkora telóhoz
-4.2.1 android (tök jó opciókat fedeztem fel benne, tetszik)
-3600 as aksi (remélem nem csak papíron, erről még nemtok nyilatkozni )
-tud magyarul (úgy 90% os, van ami viccesen van fordítva, van ami angol)
-hangminőség jó (jól hallanak, jól hallok mindenkit)
-net,letöltés bazi gyors (neten és wifin is)
-csengőhang bazi hangosan szól (g300 után ez nagy öröm )
-automata fényerő állítás gyors és ügyes (nem villog,szépen vált mint atab 5)
-van ceruza, ami telóba dugható
súlya (224g) nem zavaró, gondolom a mérete miatt...kontra:
-fényes hátlap, ujjlenyomatot gyűjt (ez engem nem zavar)
-írtam a hátlap és ceruza minősége milyen
-gps lassan talál jelet és lassú (aztán összeszedte magát és pontos lett)
-nincs visszajelző led (((
-600 meg RAM elmegy a sok szar kínai appra (rootért kiált a teló, pedig nem terveztem)
-led villanó fényképezőnél inkább csak dísz, fényképre tuti fölösleges bekapcsolni, elemlámpának is kicsit gyér (g300 ban vagy 5x erősebb vt)úgy ennyi egyenlőre, ha eszembe jut még vmi írom
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest