- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi8719
tag
Sziasztok!
Először is üdv mindenkinek , örülök , hogy idetalàltamAz alábbiakban kérném a segítségeteket / tanácsotokat :
Van nekem egy céges Iphone SE-m (Telekom , főképp telefon!) , és egy 6S-em (Telenor , főképp net).
Ezeket untam meg , mindig cipelni mindkét mobilt , mindkettő merül mint a Titanic stb.
Így úgy döntöttem beruháznék egy dual simes készülékre , mindenképp Mo-n beszerezhetőre (leginkább a Samsung , Huawei vonz)
Amire használom a készüléket :
-sok hívás
-sok net
-sok youtube
-sok fotóTehát fontos lenne egy viszonylag nagy kijelzős (sokkal nagyobb mint a 6s nem szükséges) , komoly akkus , jó kamerás , dual sim active készülék.
Árban mondjuk függetlenül 80000-ig , de szolgáltatónál (Telenor) is van lehetőségem a vásárlásra.(Lejárt a hűségidő)
Amit még szem előtt tartanék :
Viszonylag újabb modell legyen , frissítések miatt , illetve , hogy egy sima fekete színben is elérhető készülék legyen , nem szeretem az ilyen csili-vili színeket.Előre is köszönöm ha valaki ellát jótanácsokkal , sajna lemaradtam , az utolsó Androidos telefonom egy Note 3 volt
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest