- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Szia! Ne bánkodjál ezen!100 év múlva mostani szeméttelepeken fognak bányászni a különleges anyagok után. Ma már szépen átestünk a ló túlsó oldalára ezzel a környezetvédelemmel! Felmerült már bárkiben is az a kérdés, ha ennyire környezetszennyező valami akkor miért van egyáltalán forgalomban? Miért engedi a fogyasztóvédelem forgalomba ezeket? Elárulom: mert pénz van benne! Abban is ha elkészítik és lehet a gyártót büntetni(ezt áthárítja a vevőre természetesen
) és lehet a vásárlót is újra büntetni amikor meg akar tőle szabadulni
Urak ha valaki jár legközelebb esetleg Darmstadt környékén akkor nézze meg az ott működő szemétégetőt! Én voltam bent dolgoztunk ott és láttam mi megy be és jön ki! Befele minden szó szerint a-tól z-ig kilóra!!! Kifele meg villany/meleg víz és hamu/salak az autópálya építéshez! Mindenki bódog
és nagyon jó üzlet! Fizetsz a termék után környezetszennyezési díjat, fizetsz az elszállításért, fizetsz a meleg vízért, fizetsz a villanyért és így kerek a történet. Az hogy itthon még középkori módszerrel elássák a szemetet majd ráépítkeznek hát hogy is mondjam na! Középkor!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) és lehet a vásárlót is újra büntetni amikor meg akar tőle szabadulni
Urak ha valaki jár legközelebb esetleg Darmstadt környékén akkor nézze meg az ott működő szemétégetőt! Én voltam bent dolgoztunk ott és láttam mi megy be és jön ki! Befele minden szó szerint a-tól z-ig kilóra!!! Kifele meg villany/meleg víz és hamu/salak az autópálya építéshez! Mindenki bódog
és nagyon jó üzlet! Fizetsz a termék után környezetszennyezési díjat, fizetsz az elszállításért, fizetsz a meleg vízért, fizetsz a villanyért és így kerek a történet. Az hogy itthon még középkori módszerrel elássák a szemetet majd ráépítkeznek hát hogy is mondjam na! Középkor!