- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből.
Az itthon vásárolt kábellel VIGYÁZZ! Pár hete belefutottam én is! Akartam venni egy tartalék USC-C kábelt a kocsiba ha(?) esetleg valamiért tölteni kellene menet közben a telót. Bementem egy telefon-számtek boltba és kaptam csekély 2500ft-ér egyet. Kint a parkolóba mindjárt ki is akartam próbálni! Itt jött a pofon a telóba akadozva szorulva ment bele! Visszavittem a szrácnak, hogy ugyan ennyiért már adjon egy normálisat! Hát kipróbáltunk vagy 10-et amiből 9-et bele sem dugtam mert már az elején feszült akadozott! A srác meg majd Ő megpróbálja! Aztán amikor mondtam neki, hogy az usb csati cserének az árát ugye bevállalod barátom? Akkor már nem akarta feszegetni
A "gyári"-nak mondott kábel 3500Ft-ért akarta rám sózni. Amikor megkérdeztem, hogy miért kerül egy 0,70$-os kábel ennyibe(mert amit árult az az alin annyiba kerül úgy, hogy a kicci kínainak azon is van haszon!) amikor én 4$-ért egy csúcs kábelt kapok ingyenes szállítással akkor elkezdett hadoválni az ÁFA meg ez meg az csak ugye arról feledkezett meg, hogy egy sz@rt árul és nem a minőségben jóval felette álló 4$-os kábelt! Na inkább hagytam a francba! Rendeltem az aliról a "drágább" fajtát 4$-ér és láss coddát az rendesen beleilleszkedik a helyére nem lötyög nem kell feszegetni................
Ezt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A "gyári"-nak mondott kábel 3500Ft-ért akarta rám sózni. Amikor megkérdeztem, hogy miért kerül egy 0,70$-os kábel ennyibe(mert amit árult az az alin annyiba kerül úgy, hogy a kicci kínainak azon is van haszon!) amikor én 4$-ért egy csúcs kábelt kapok ingyenes szállítással akkor elkezdett hadoválni az ÁFA meg ez meg az csak ugye arról feledkezett meg, hogy egy sz@rt árul és nem a minőségben jóval felette álló 4$-os kábelt! Na inkább hagytam a francba! Rendeltem az aliról a "drágább" fajtát 4$-ér és láss coddát az rendesen beleilleszkedik a helyére nem lötyög nem kell feszegetni................