Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Jol raugrottatok erre a fizikai home-ra, pedig az csak a jo lenne ha reszben volt, aminel mar az elejen megjegyeztem, hogy ezeket sajnos valoszinuleg el kell engednem
Az alatta meg folotte levo lista az igazan meghatarozo. De tokre remlik amugy, mintha tegnap lattam volna valami huawei/honort, rendes home gombbal, majd browsercahe-bol visszakeresem.
Igazabol ez fizikai home gomb es elso ujjlenyomat-olvaso egyutt jar, ha van fizikai home, akkor mar az ujjlenyomatot is ott olvassak jellemzoen, de ez sajna csak a Samsung sajatja, ok viszont automatikusan kiesnek az oled kijelzo miatt.
Atparticionalas: volt valaki, akinek elhasalt a partition manageres cucc, mert nem mindegy melyikkel csinalja az ember, en anno lementettem, meg kulon a filenevbe is iirtam, hogy ez a jo, egyszer meg kene, mert egy honap mulva utazom, aztan megint le kell venni valamit, hogy lehessen mobil boarding pass-om. (gyari soft, igy a scriptes reparticionalas nem jatszik). Csak ugye mivel alattam doglott mar meg V5 magatol, ugy, hogy nem is tudtam eletre hozni, pedig alaposan nekifekudtem, fosok ettol az atparticionalastol, mint a tuztol, egy tegla epp eleg volt ebbol a telobol
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Tudományos Pandémia Klub
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest