- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
svgyula #127972 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy ismerőseimnek az utóbbi hónapokban (szűk fél évben) 4 Xiaomit vettem. Ezek közül 4-en kivették a dobozból és úgy használták ahogy van, természetesen a mai napig használják.
Olcsó volt (3 készülék darabja 45 ezer mindenestül, az egyik meg 50 ezer), nekik tetszett külsőre, úgy rendeltem.
Arra akartam utalni, hogy ha megfelelő (gyári, nem tákolt webshopos) ROM-mal érkezik, én így kértem és kaptam, akkor tud magyarul (nekik ez számított), nincs velük semmi teendő, egyikük sem akart ROM-olgatni (és én sem), nem is érdekelte őket ez a dolog, valamint az sem, hogy hány magos, sem a szélessége mm-ben, hanem, hogy jól használható, olcsó készülék legyen és tetsszen nekik. Ezeket a Redmi 3 Pro és a RN3 Pro teljesítette.
Nem azt mondom, hogy más nem lett volna jó nekik, de ilyen ár(ak)on, szerintem jó vétel volt mind a négy készülék és joggal dicsérik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Renault, Dacia topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest