Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
svgyula #127972 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy ismerőseimnek az utóbbi hónapokban (szűk fél évben) 4 Xiaomit vettem. Ezek közül 4-en kivették a dobozból és úgy használták ahogy van, természetesen a mai napig használják.
Olcsó volt (3 készülék darabja 45 ezer mindenestül, az egyik meg 50 ezer), nekik tetszett külsőre, úgy rendeltem.
Arra akartam utalni, hogy ha megfelelő (gyári, nem tákolt webshopos) ROM-mal érkezik, én így kértem és kaptam, akkor tud magyarul (nekik ez számított), nincs velük semmi teendő, egyikük sem akart ROM-olgatni (és én sem), nem is érdekelte őket ez a dolog, valamint az sem, hogy hány magos, sem a szélessége mm-ben, hanem, hogy jól használható, olcsó készülék legyen és tetsszen nekik. Ezeket a Redmi 3 Pro és a RN3 Pro teljesítette.
Nem azt mondom, hogy más nem lett volna jó nekik, de ilyen ár(ak)on, szerintem jó vétel volt mind a négy készülék és joggal dicsérik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest