- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Crytek #114659 üzenetére
Szia! A honor6 telómba nem kivehető az aku de a hátlap sem levehető csak lemelegíthető! Mondjuk a múltkori kávézásos akció után csak áldani tudom a gyártókat! Ugyanis a forró kávét a kijelzőre buríttotam! Azonkívül, hogy a tok belseje barna lett és kávészagút telefonáltam semmi baja nem lett.
De lehet kapni hozzá akut sőt cserélik is. Az már más kérdés, hogy melyiknél mekkora munka. De van egy kérdésem láttál már tablet-et amiben kivehető az aku? Pedig szinte mindegyikhez lehet kapni sőt cseréltem is nagyobb teljesítményűre! Mondjuk ott azért a hely nem annyira szűkös mint a telókban, bár ha így megy a trend tovább akkor ez is változni fog.ilyen lett a tok az új mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest