- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeebyKay
őstag
válasz bupemko #105225 üzenetére
Na szóval, túl sok mindent nem tudok feltételnek megadni, nagyon hasonló az okostelefonok tudása, inkább szűrném amikre nincs szükségem. Az elülső oldali kamera felbontása mindegy, nem videótelefonálok és nem készítek szelfiket. Néha képeket lövök esetleg a hátsó kamera lehet jó felbontású. Játékra használom legtöbbet, ezért a procinak nem árt ha van tudása és nem olvad le akár tetemesebb használat mellett, illetve legyen elég belső tárhely a telepített és gyári appoknak is (meg persze microsd bővíthetőség). A dual sim (bár erről szól elvileg a topic) nem feltétlenül elvárás, egyenlőre 1 sim kártyát használok, nem tudom, venném-e hasznát mégegynek. A 4g hálózat annyira nem lényeg, alapból vidéken élek, pest közelébe még viccből se megyek és mire erre is elterjed addigra úgyis cserélni kell ismét a telefont. Szebb dizájnt is el tudok viselni.
Eddig egy sony xperia S arc-ot használtam, és most az asus zenfone 2 illetve a sony z3 telefonokat néztem ki elsődlegesen (utóbbi ha jól tudom valamivel drágább, de árban még nincs biztos keretem, valószínűleg telenoros flotta csomagban lesz vásárolva, ha elérhető benne a választott). Ezek mellé keresek egyéb alternatívákat.
Azt hiszem ennyi, remélem így már tudtok segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Óra topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával