- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeebyKay
őstag
válasz
bupemko #105225 üzenetére
Na szóval, túl sok mindent nem tudok feltételnek megadni, nagyon hasonló az okostelefonok tudása, inkább szűrném amikre nincs szükségem. Az elülső oldali kamera felbontása mindegy, nem videótelefonálok és nem készítek szelfiket. Néha képeket lövök esetleg a hátsó kamera lehet jó felbontású. Játékra használom legtöbbet, ezért a procinak nem árt ha van tudása és nem olvad le akár tetemesebb használat mellett, illetve legyen elég belső tárhely a telepített és gyári appoknak is (meg persze microsd bővíthetőség). A dual sim (bár erről szól elvileg a topic) nem feltétlenül elvárás, egyenlőre 1 sim kártyát használok, nem tudom, venném-e hasznát mégegynek. A 4g hálózat annyira nem lényeg, alapból vidéken élek, pest közelébe még viccből se megyek és mire erre is elterjed addigra úgyis cserélni kell ismét a telefont. Szebb dizájnt is el tudok viselni.
Eddig egy sony xperia S arc-ot használtam, és most az asus zenfone 2 illetve a sony z3 telefonokat néztem ki elsődlegesen (utóbbi ha jól tudom valamivel drágább, de árban még nincs biztos keretem, valószínűleg telenoros flotta csomagban lesz vásárolva, ha elérhető benne a választott). Ezek mellé keresek egyéb alternatívákat.
Azt hiszem ennyi, remélem így már tudtok segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged