Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
Aktív témák
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Szia!
Köszönöm. Csak mivel van szerver ahol "korlátlan" hely van így úgy gondoltam, hogy oda szinkronizálhatna valamilyen program. Sajnos amit eddig néztem egyikben sem volt ilyen. A Titanium media sync leírásában láttam FTP-t de ahogy megnéztem ott sem találtam az FTP-t, ezért írtam, hogy lehet én vagyok a béna. Azért még keresek, nem adom fel.
Névjegyzék: nekem 2.2 Android van a telefonon és a gmailos címtárba beállítom, hogy pl. vezetéknév: Kovács, keresztnév: Zsolt akkor a webes felületen jól rendezi de a telefonon Zsolt, Kovács lesz az eredmény. Az újabbakban (2.3.x) már javították ezt a hibát?
bye
Aktív témák
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest