Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
"de vannak érzékeny emberek -van mikor én is" - tudom, asszony is szokott menstruálni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg: Jól van, na! Mindig elfelejtem hogy ez nem 18 éven felülieknek fórum, itt tilos a felnőtteknek szóló viccelődés!

Megpróbálok ezentúl nem segíteni senkinek, és csak akkor írni, ha nekem van problémám (persze akkor is csak full szárazon, fapofával, semmi célozgatással, mellébeszéléssel, poénkodással, szigorúan csak katonásan, értelmes kerek mondatokkal, ahogy a lányaim is megértenék
) csüsz(#40653) hunkryo:
Ok
De azért azt látod hogy még mindig Én foglalkoztam a legtöbbet a GOndoddal, és próbáltam tudatni hogy nem valószínű hogy a Go a ludas... de azért próbálj vmi más launchert is ki, hátha mégis (még linket is kaptál az induláshoz)
Bekukkantottam az S2 topikba is, és mit ne mondjak, az ottaniakhoz képest meg főleg sokat mondtam (fél3 óta, mióta feltetted ott a kérdést, 1 választ se kaptál a hatvanvalahány hozzászólásban - se poénost, se poéntalant)
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 emelt kapacitású 3250mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) csüsz