- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kínai tech-túra összefoglaló
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Én
Call meter 3G-vel mindent be tudtam állítani. Számolja a hívásokat perc alapon, sőt barátnőmet féláron hívom azt is jól számolja hozzá és az ingyenes számokat nem veszi bele. SMS-eket MMS-eket adatforgalmat, nagyon jól lehet testre szabni....

-
RootRulez
félisten
Abban szerintetek van valami, hogy egy launcher jobban fogyasztja az aksit, mint a másik?
Martketen megjegyzések között olvastam a Launcher Pro alatt, hogy egy illetőnek hamarabb merült az aksija, ha azt használta. Ezért áttért másik Launcherre. Ilyen lehet? Mármint, hogy a launcherrel nő vagy csökken az üzemidő.
-
RootRulez
félisten
Akkor marad a livescore.com
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Ti mit használtok hogy lessétek az foci eredményeket?
-
RootRulez
félisten

TRob: edge kínlódik
-
RootRulez
félisten
tripla
-
RootRulez
félisten
dupla
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Az lehetséges, hogy az új opera mini több forgalmat generál mimt a korábbi? nekem úgy tűnik...
-
RootRulez
félisten
Nekem is lenne egy kérdésem... A gyári böngészőben nem lehet "mappákba" csoportosítani a könyvjelzőket? X db könyvjelzö után elég nehéz átlátni...
-
RootRulez
félisten
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Rákattintasz a névre, megjelenik magába a névjegy. Menü gomb rajta és link menüpont (magyarul nem tudom hogy van, talán "összekapcsol"/"összeköt" lehet), akkor kiválaszthatod a korábban beszinkronizált bejegyzések közül, amivel össze akarod kötni a névjeggyet...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Ezt a hir24-et honnan tudom leszedni? Marketen nemtalálom, meg máshol sem... Meg eleve jó lesz nekem az informálódni?
-
RootRulez
félisten
Nem lehet a könyvjelzőket mappákba rendszerezni, mint az operákban? Akár a gyári böngészővel is? X könyvjelzőt túllépve még elég érdekes kibogarászni, amit keresek... Más böngészők nem tudják? Vagy add-on, valamelyikhez?
-
RootRulez
félisten
Na kipróbáltam ezt a MixZing-et és ami azt illeti tetszik... Ingyenes is, lehet ez marad...

-
RootRulez
félisten
válasz
canniball
üzenetére
De nekem ott van a ringtones mappa, játékok mappája és a DEFY alap médialejátszója szépen elkezd nekem lejátszani minden hangot, amit felismer.
Ezért keresgéltem más progikat, de eddig csak a PA-nak tudtam megszabni, hogy csak egy mappából szedje ki a zenéket...
aggleány Én itt leszek, bár most épp elmegyek a boltba...
-
RootRulez
félisten
válasz
aggleány
üzenetére
Pedig egyszerű, megszerkesztet a cimkéket (programok, játékok, család, PH-sok). Utána pedig kiosztod a programoknak, névjegyeknek a cimkéket.

Aztán meg kiteszed a ikont az asztalra, ami tartalmazza az azonos címkével ellátottakat.
(egy dologhoz lehet több címkét is adni, nekem pl van aki benne van a ph mappában is és a cimbik mappában is.
) -
RootRulez
félisten
válasz
ktomi94
üzenetére
Szerintem PowerAmp
Én azért kultiválom ezt, mert lehet akár csak egy mappát kiválasztani, eddig ez volt az egyetlen, ahol ezt lehet és nem teszi be a listába magának a telepített játékhangokat ésatöbbit... MixZing-et még nem próbáltam, ha ott is lehetne külön mappát állítani kipróbálnám. 
-
RootRulez
félisten
válasz
aggleány
üzenetére
Akkor arra gondolsz, hogy asztalra kitenni mappákba programokat? Én erre a
Folder Organizert használom...
Névjegyeket is tudok mappákba csoportosítani az asztalra.
-
RootRulez
félisten
válasz
schmo07
üzenetére
Nemhogy a "gyári" feladót kiírja, még az üzenetet is... 
GO SMS tetszene, csak annyi a bajom vele, hogy amikor jelszóval le van védve a kód után mégy nyomni kell egy másik gombot is. A handcent smsnél meg beírom a jelszót és be is lép (lehet csak szőrszálhasogatásnak tűnik, de + 1 tapicskolás, kényelmi szempontból nem elhanyagolható, főleg, ha hozzászoktam, hogy beírom a kódot és belép..)
Handcentbe meg nem lehet titkosítani a Status Bar figyelmeztetését...Bakker kiverte a szemem.
Ugyanaz a neve "Privacy Mode"Még jó hogy az asszonynak van 200 ingyen sms-e

-
RootRulez
félisten
válasz
schmo07
üzenetére
Hát nekem a Handcent jobban adja, csak ha kikapcsolom a jelzést az értesítési területen semmit sem ír ki, legalább anynit lökhetne, hogy SMSem jött.
Ebből a szempontból jobb a GO SMS, hogy csak anynit ír ki, hoyg "új smsem jött, azt nem, hogy kitől... Handcent hiába védem le jelszóval, mert már azt se kéne tudnia akárkinek, hogy kitől jött üzim...Van ez a Dolphin Browser Mini. Ez olyan lenne, mint a Opera Mini, azaz kisebb forgalmat generál, mint egy átlagos böngészőnek vagy csak azért "mini", mert kisebb vasakon is jól elfut?
-
RootRulez
félisten
Lenne is két kérdésem...
Handcent SMS vagy GO SMS? (most handcentet használok, go sms is tud jelentést?)
Missed Call vagy Missed Reminder? (missed remindert használok, de mindig külön el kell indítanom.
) -
RootRulez
félisten
Sziasztok! Ebben a K9-ben lehet korlátozni, hogy mit tölthet le a levélből? Hogy képeket csatolmányokat ne
Csak a szöveget... -
RootRulez
félisten
Bármilyen fura is, én elsősorban (már) kommunikációra használom az xfire-t. Van egy-két haver aki msn-en immel-ámmal van fent, de xfire-n mindig. Szóval velük könnyítné meg a kommunikációt, ha találnék egy Androidos Xfire klienst. XF Mobile lenne, de nekem pl. nem működik.
Esetleg valaki tud más alteratívát?
-
RootRulez
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Hmm, köszi...
Kicsit off, de ha 2500Ft a havi lebeszélhetőségem (telefon+sms+mms), akkor vajon ez beletartozhat a havidíjba vagy hiába használtam fel pl 1800Ft-ot, akkor is 2500Ft+játék ára lesz a telefonszámlám vagy nem, mert a fentmaradó 700Ft-ba még belefért a lottózásom

-
RootRulez
félisten
válasz
szentkuti11
üzenetére
Szerintem kérdezz bátran itt.
Többen látják, nagyobb esély a gyors megoldásra. 
-
RootRulez
félisten
Nos kipróbáltam pár mérőprogramot és a call meter 3G jött be a legjobban. Be tudtam lőni, hogy percalapon számolja a dolgokat. Mert ugye nem mindegy, hogy az 5perc 2 hívásból adódott össze vagy 8ból...
-
RootRulez
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Sajnos ez van...
Saccco, köszi meglesem
-
RootRulez
félisten
Nekem meg valami minden perc 50. másodpercekor csipogó progi kellene.
Mert általában 1:01 másodpercig szoktam telefonálni, ami eléggé idegesítő tud lenni... Így 50-nél gyorsan, "na letelik a percem, csű..." -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van ez az Advanced Call Manager, de ha olyan hív aki listán van egy pillanatra megrezzen még, azt ki lehet valahogy iktatni , hogy egyáltalán ne legyen észrevehető,ha hívnak a tiltólistán szereplők?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Az mennyire gáz, hogy fent van az AVG is és a Lookout? Egymást nem b@&#tatják, csak ugye mindkettő átszalad, ha feltennék vmi programot vagy zenéz a telóra.

-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Lett mobilnetem, ám nem frissíti az időjárás widget magát, ha újat rakok ki, azzal a települést sem lehet bepállítani
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Valaki működésre tudta bírni az XFMobile programot? Ahogy olvasom a kommenteket, a régebbi verzió működött, esetleg nincs meg valakinek?

-
RootRulez
félisten
Olyat linkelt már be valaki, hogy Angry Birds PC-re?

-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Windows emulátort nyomatott már valaki Androidon? Mik a tapasztalatok?
-
RootRulez
félisten
Hasznos kis program.
Bár én egy az egybe kitöröltem a netem közülük.
Asszem kódot kell küldeni smsben a djuice-nak és kapnék helyette másik beállítás fájlt... Szóval lehet megigénylem a net beállítást é ezt a progit felteszem.
Márc közepén megyek át előfizus csomagba és akkor lesz net is rajta.
A kártyás csomagom meg első bekapcsoláskor megnyirbálta, majenm egyszerre jött a 600 alatti és 300 ft alatti sms 
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! A telefon rootoltságától függ a marketen látható programok száma vagy az a rom verziójától függ?
-
RootRulez
félisten
válasz
schmo07
üzenetére
Igazság szerint azért linkeltem össze, hogy aki benne van a telefonkönyvemben, az ne legyen benne 2x, mert leszedte a tel FB-ról is, ha ki tudnám kapcsolni a szinkronizációt lehet ki is kapcsolnám
Csak nincs FB alkalmazás a menüben, ahol lenni kéne
Meg azért néha jó hogy írja, hogy ez meg ez ezt írta az előzményekben és én direkt tuti nem lépek be ezért... -
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
válasz
schmo07
üzenetére
Szia! Nem az összecserélős problémám van.
Hanem az összekapcsolt kontaktokban nem tudom megadni, melyik név jelenjen meg a telefonkönyvben (FB-n: "Szabó József", régebbi kontakt szerint meg: "Csiga" és a Csiga jelenjen meg). 
De ezt a képes progit átveszem, mert vannak páran, akik nem töltöttek magukról fel FB-re képet és az a kép szerepel a telefonkönyvbe, holott a névjegyében benne lenne egy kép róle. .K
-
RootRulez
félisten
Nem rootoltam az igazi telót. Az lenne a legjobb. K Szóval marad az, hogy apk fájlokat keresgélek. Fizetősöket érdekesmód könnyen találok, de nekem pont egy ingyenesnek kéne a telepítője.

Esetleg valakinek nincs meg a Make Your Clock Widget programnak a telepítő apk-ja?

-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nem lehet valahogy letölteni az apk-kat marketről? Emulátoron fut az android PC-n és nem megy a market emiatt, néhány programot viszont le néne töltenem hozzá.

Köszi: RR
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nem tudom mennyire tartozik ide a kérdés, de a contact list is android app.

Tehát:Van egy emberke, akit beszinkronizált FB-ról is és googleról is (korábban már megcsináltam a címjegyzékem, mielőtt lett volna androidom)
Emberünket hívjuk "Szabó József"-nek, kinek a beceneve "Csiga" (az említett nevek kitaláltak egyezésük a valósággal csak véletlen lehet)
Na szóval FB-ról bejött, hogy Szabó József, googleról meg, hogy Csiga (ahogy eddig is benne volt a korábbi telefonomban) Rájöttem, hogy a több oldalról kapott azonos személyeket tartalmazó kontaktokat lehet egyesíteni "link"-elni.
Tehát linkeltem többek között őt is, de az ő nevét mindenképp a FB-ról írja ki, de én azt szeretném, hogy "Csiga" néven szerepeljen. Próbáltam már más sorrendben, minden lehetséges mezőt Csigára is átírni, de akkor is Szabó Józsefet (illetve "József Szabó"-t) ír ki. Mit csinálok rosszul, mert a többit jól csinálta (vagy a többi személynek nem ragaszkodok a beceneveihez?).

Van valami megoldás?
Köszi: RR
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Cimbinál megoldottam, hogy a laptop megossza a netet a wifi adapterén keresztül, de a wifi program a telón azt írja, hogy az android nem támogatja az Ah-Hoc IBSS típusú hálózatot...
Ezt át lehet valahogy hidalni? -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Olyan progi kéne, ami nézi, hogy mennyit telefonáltam. De mivel perc alapú számlázás van, jó lenne, ha a megkezdett percek számát is mutatná, mert ugye nem tudhatom, hogy pl. 4 perc az 2 hívás vagy épp 8, ami már 8xpercdíj...
...
Ja és az se lenne rossz, ha havi felbontásban lenne.

-
RootRulez
félisten
Még nem. Mielőtt kérdeztem, keresgéltem a topikba és 1-2 embernek nem jött be.

Bár ettől függetlenül lehet kipróbálom, mert lehet nekem pont ez jön be.
más:
Játszottatok már PopCap Games termékekkel? Dynomite, Bejeweled, Chuzzle. Nekem nagyon adják az ilyenek és remélem mihamarabb lesznek ezek a játékok androidra is. Nézegettem és találtam cikkeket, miszerint 2010-re kijönnek ezek a játékok erre a platformra is. Vagy kacsa volt vagy késnek a fejlesztéssel... -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van olyan program, amivel több emailfiókot is lehet figyelni, akár widgetben ki is teszi, ha van olvasatlan levelem? nem csak gmailem van, hanem 1-2 freemail és postafiok.hu címet is figyelni kéne.
Gépen a pop peepert használom, egy ilyen jó lenne androidra is.

-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Nimbuzz-t használok MSN-ezésre. Az msn plust használó partnerek neve ugye tele van krisz-kraszokkal, valahogy meg lehet ez oldani, hogy legalább egy színnel, értelmesen mutassa a partnerek neveit?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Lehet ha csere lesz, akkor kipróbálom ezt a rendszert... Ezen a java játékokat el lehet indítani? (csak mert ugye a java olyan univerzális vagy mi...)mod:
Jobban belegondolva ez a kérdés inkább ide illik...Van java-futtató emulátor Androidra? Vagy magától is elindulnak a java alkalmazások Android rendszeren? így máris illik idei is a kérdés...
Üdv: RR
Aktív témák
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Philips TAB5109/10 SoundBar 120W - Új, 2 év garancia, akciós ár!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.
Talán azért, mert én választ se kaptam...
Amúgy most visszanéztem és bő 100hsz-el ezelőtt volt. 
A jelentést a handcent sms is tudja, mindegy felteszem a go sms-t is és próba indul.