Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy XCover6 Pro - nyugodtan strapáld magad!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
schmo07
tag
válasz
RootRulez
üzenetére
RootRulez,
Jaja, én kérdeztem, és beleirtalak téged is
Igaz, nem lett megoldás, úgyhogy tegnap azzal szórakoztam ,hogy leszedtem több böngészőt, és nézegettem (Miren, SkyFire, Opera, Dolphin) Igazából egyik se győzött meg, mindegyiknek volt valami baja, ami miatt nem volt szimpi. De az Operát fenn hagytam. Még ülök rajta kicsinykét...
A legjobb az lenne, ha valaki a sima gyárihoz csinálna valami add-on-t, amivel lehet foldereket csinálni
Gondolom ennek azért elég kicsi az esélye. Kár hogy nem értek hozzá, megcsinálnám...l33tus,
Nem is mondtam, hogy Defy
És ha már úgyis írok, kérdezek:
Jól gondolom, hogy továbbra sincs olyan alkalmazás, ami tudja a SKYPE-ot és mondjuk a Facebook chat-et egyszerre kezelni? (csak üzenetekre, nem kell video meg hang)
Próbáltam az IM+ nevű app-ot (arra azt irták, hogy mindenhez ért), de a skype-ba egyszerüen nem sikerült bejelentkeznie, szóval kihúztam a listáról.
Aktív témák
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest