Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
DonMedve
üzenetére
Nincs roaming, ha nem állítod vissza, akkor sem. Ez nem egy teljes emuláció, csak a Market-et és talán még pár másik alkalmazást ver át - ez utóbbiról nem tudok semmit, viszont több mint egy éve használok MarketEnabler-t. A javaslatához tartva magam, nem állítom be a boot-kori automatikus emulációt.
RazorGTR1: hát ez tök jó

A MarketEnabler meg a MarketAccess utódjaként volt bevezetve újonnan
Egyébként pont ugyanezek a funkciók vannak a MarketEnabler-ben is, legalábbis a képek alapján. -
r4z
nagyúr
válasz
DonMedve
üzenetére
Húha, én a MarketAccess-t használom, sokkal jobb, mint a MarketEnabler - annak az utódja. De a MarketEnablerben is lehet egyedi értéket beállítani, úgy emlékszem.
-
r4z
nagyúr
válasz
DonMedve
üzenetére
Meg lehet vele csörgetni a telefont ha eltűnik, térképen mutatja a helyzetét, valamint néhány dolgot backupol is a Lookout fiókodba (ne kérdezd miket, nem használom a backupot).
Itt van a Lookout hivatalos oldala.Ja és a Plan B nevű programmal GPS koordinátákat tudsz küldeni a Gmail fiókodba, ha a "locate" szócskát elküldödSMS-ben az ellopott telefonra. Ezt már a baj bekövetkezte UTÁN kell felrakni a Market webes felületén keresztül.
-
aveos
tag
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
válasz
DonMedve
üzenetére
a főképernyőn hosszan nyomva tartoz az ikonon az ujjad, előjön hogy "edit" , ráböksz, utána ráböksz a megjelenő képre, ott kiválasztod az adwtheme iconpack-ot és aazután a texticonreatort.
én nagyon szeretem

szívesen csinálnék fotót a teló képernyőjéről, de nem rootolt a telóm és azt hiszem android sdk-val is csak rootolt telóval lehet.
ha hazajön a párom, akkor lefényképezem majd a telójával és feldobok egy képet lehet

JamesFinn: én úgy emlkszem, még mikor galaxy spicam volt, hogy ez a cyanogen rom egyik ikonja, mégpedig az, amikor engedélyzed a fejlesztőnek, hogy az adatokat továbbítsa a teló felé, hogy tudja fejleszteni tovább a romot. szóval ez szerintem gyári romos telókon nincsen és nem is lehet.
de ez nem biztos.
-
sssz
őstag
válasz
DonMedve
üzenetére
jó kis téma

nekem is valami hasonló van (a háttérképet leszámítva
) az adw ex-el. itt van egy kiegészítő app, amivel lehet az összes ikont szövegesként megjeleníteni, különböző színekkel, árnyékolással, reflektálással stb.esetleg próbáld ki az adw ex-et, nekem sose szaggatott és gyors is.
-
deino
csendes tag
válasz
DonMedve
üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy nem csinál alapból screenshotot a rendszer, hanem egyszerűen nem kell root jogosultság hozzá. Ami azért nem ugyanaz, mert ez utóbbi azt jelenti, hogy a shootme / meg egyéb screenshot appok root nélkül is mennek majd. És ha jól emlékszem, akkor 2.3.3 a bűvös verziószám, amitől ez megy.
-
llaszlo
veterán
válasz
DonMedve
üzenetére
A legtöbben meg sem próbálják megtalálni a választ és elvárják, hogy mások keressék meg helyette. Ha meg nem kap választ akkor fel van háborodva, hogy milyen bunkó kocsog társaság, hogy nem válaszolnak.
Az meg, hogy nem képes (értsd: qrvára lusta) valaki elolvasni a használati utasítást az már csak hab a tortán.
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Assetto Corsa Rally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Path of Exile (ARPG)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest