- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A Multiling Keyboard-ban az állapotsávi kijelzést ki lehet kapcsolni valahogy?
Azért kéne az infó, mert tetszik a Multiling, de a legutóbbi frissítés óta állandóan kipakol egy semmitmondó értesítést az állapotsávomba, amit nem tudok kikapcsolni vagy legalábbis nem találtam meg, bár átnéztem a beállításait...
Ezt szeretném megszüntetni mert nem szeretném ha bármelyik app kirakna olyan értesítéseket az állapotsávba, amik teljesen feleslegesek (és ezáltal csak a helyet foglalják) + úgy, hogy nem is engedélyeztem neki, úgyhogy emiatt zavar a dolog...
Azt szeretném megkérdezni, hogy ezt ki lehet kapcsolni valahogy a bill.-en belül (ez lenne az elegáns megoldás) vagy létezik erre is egy app, amivel lehet szabályozni hogy mi kerüljön az állapotsávba?
Bármilyen infót előre is köszi szépen!
Aktív témák
- EVGA Supernova P850 Platinum 850W Tápegység eladó! Még 7+ év garancia!
- Eladó Garmin Forerunner 955 óra + egy Garmin RD (Running Dynamics) Pod
- Helldivers 2 Limited Edition(Bontatlan, garanciális)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue, 100% EREDETI AKKU, 1 ÉV
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest