- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Számos proginál látom, hogy ott a HD-s megkülönböztetéses verzió. Az milyen felbontáshoz való ?
-
-
ranat
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok mondani olyan appot, ahol
1. Ébresztéskor pattern-t kell megadni, hogy leálljon az ébresztés?
2. A hívás befejezését csúszkával kell jelezni?(SE Xperia Neo V,
Nemus Launcher)"Lehet-e gondolni arra, amire nem lehet gondolni soha?" A.E. Bizottság
-
pockos13
aktív tag
Van esetleg valakinek tapasztalata a SONY xperia S telefonról?
-
Zeager
csendes tag
hali az sd maidhez hasonló rendszer és alkalmazás tisztítóprogramot nem tudtok ajánlani ?
azzal is 1 problémám van hogy a free verzió használhatatlan :/ warez meg működőképtelen -
F-ECT$
titán
válasz atillaahun #37098 üzenetére
Sorrendben vannak az appok. Ha nincs kiugró érték az jó.
Dive ever, work never.
-
dokee78
félisten
válasz Zeager #37107 üzenetére
Cache Cleaner NG
Magyar nyelvű és elég jó. -
oszy
veterán
Srácok! Új androidos készüléket használó vagyok. gyári rom van a telefonon, de nekem szükségem lenne egy nagyon jó geocachingelő programra. tudnátok ajánlani? amit találtam a CacheMate. de ez csak rootolt eszközökre való.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
F-ECT$
titán
-
artiny
őstag
Mivel tudnám a gyári androidot elmenteni (rootolás elott,hogy ha kell visszatudjam tenni erintetlen rendszert) ? es egy kis segitseget is mondhatnatok hozza ,koszi elore is
Samsung Galaxy Ace S5830,2.3.5 android
-
helixP
nagyúr
Ja hogy konkrétan geocach-progi kell. Bocs. Talán még hasznos lehet így is
Az áthúzott részt nyugodtan olvasd el, simán használhatod, működik rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Hello!
legutóbb ajánláskor feltettem a 3G watchdog-ot, mint adatforgalom figyelőt. és azt kell, hogy mondjam ez sem jó. wifi-t nem számol egyáltalán, mobilnetnél meg biztos, hogy többet számol. szerintem néha a wifit ehhez adja hozzá.
szóval továbbra is keresnék egy rendes adatforgalom figyelőt. köszi!
-
TRob1
veterán
válasz helixP #37117 üzenetére
Az áthúzott részt nyugodtan elolvashatja, de a hozzászólásokat inkább már ne, nem? (csak poén )
Mert ott egyértelműen kitűnik a túrázók szavaiból, hogy Navitel-nél nincs jobb túrázásra vagy "kesselésre". Igaz, az nem ingyenes (de a Locus pro sem).Egyébként én is Navitelt használok a g:hu mellett
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Zeager
csendes tag
kevés ramot zabáló billentyűzet ötlet ?
-
Pajoz
őstag
válasz atillaahun #37126 üzenetére
Azt nem tudom. Nem kerestem benne ilyen funkciót. A kezdőnapot be lehet állítani, pl számlazárásra. Ha ezt átállítod talán lenulláz.
-
basaja
senior tag
válasz darvinya #37127 üzenetére
+1...sokáig go keyboardot használtam,de ez kevesebb helyet foglal,illetve a ramot sem zabálja:-)
egy kérdés
valamiért elállítódott a megadott háttérképem.a multipicturevel szoktam beállítani,de most valamiért nem adja fel lehetőségnek,csak a szokásos hülye darablós téglalapot...van valami egyszerű módja a saját kép berakásának?nem átméretezésre gondolok...:-)EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
darvinya
titán
válasz basaja #37130 üzenetére
Erre nem.
A gépen elkészítem és alappal berakom.
A külső progi használat szintén RAM zabáló.Minden mérő app-ot eltávolítok ami nem a ROM része.
Mert pl: a Speed test progi 50MB-ot zabált a RAM-ból.
Eddig volt 140-130MB üres, mióta letöröltem azóta 190-200MB-om van.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
GrandeP
addikt
válasz darvinya #37131 üzenetére
És akkor mivan?
Annak az a lényege h használva legyen, vagy te is olyan vagy aki arra "verI" h neki ennyi meg annyi van.... ha csak 1 mega szabad ramod van, akkor sem lassabb gyorsabb mintha 1000 mega lenne... ez nem pécé...
Nekem van 20 mega szabad helyem, na bumm...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
VD
őstag
válasz hodostamas #37136 üzenetére
Leköt a meló. Qrva nehéz, de a grafikája nagyon ott van!De ha van valami, azt ide feldobom!
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Olyan egyszerű (lehetőleg ingyenes) naptár programot keresek, ami képes kijelezni (vagy heti vagy havi lebontásban) egy egyszerű napi bejegyzést a kezdőképernyőn.
Arra gondolok, hogy pl beírom az adott naphoz, hogy "x vagy y", akkor azt az heti vagy a havi képernyőn az adott naphoz kiírja.
Mert a jelenlegi (miui/google) naptár csak egy kék fület rak a bejegyzett naphoz, és nem áttekinthető az adott hét vagy hónap..bele kell menni a napba, hogy tudjam, aznap mi a bejegyzés.
Munkamenetet szeretnék felvinni, aminek elég pár karakter, hoyg aznap mi a munka, és ennyi..Köszönöm!
havri
havri
-
petipetya
nagyúr
válasz havri1 #37138 üzenetére
A séf mai ajánlata a Business Calendar Free.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
tvamos
nagyúr
Tudtok nekem screenshot programot ajanlani?
- nem rootolt a telefonom. (Nem akarom a garit buktazni...)
- nincs gepem, (csak a ceges,) amire fel tudnek telepiteni ADB-t, vagy ilyesmmit."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
petymeg
addikt
válasz petipetya #37139 üzenetére
szia!
próbáltam, még talán ez a lgjobb agenda widget, pár negatívum:
-magyar ünnepnapok naptárat nem szinkronizálja
-nem scrollozható a widget
-nem tud magyarul
-irtó kicsi a szöveg és nem állítható a betűméret.eddig a csúcs nálam a sense agenda widgetje volt, minden naptárat szinkronizál, tud magyarul és baromi könnyű kezelni. azt esetleg nem lehet átmenteni másik telefonra?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
darvinya
titán
válasz GrandeP #37134 üzenetére
Az igaz, hogy ez nem PC.
De neked 30MB szabad a hely akkor ne csodálkozz, hogy olyan a készülék mint a lassított felvétel.És nem verem a nyálam, hogy ennyi szabad helyem van.
Ez egy app topik.
Én csak a véleményemet írom.
Aztán pöckölgetheted a kis droid ikont.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Melyi kaz a prog, amivel lehet olyan sarokikonokat kitenni a képernyóre, mint az xperia-kon van?
KösziTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
NemMoby
csendes tag
Segítsetek! Először vásároltam a playen a power ampot akartam megvenni, de bénáztam és többször rendeltem meg mire sikerült, de nem tudtam letölteni, mert valami 4xx hibát írt ki, a neten néztem megoldás után, ahol azt javasolták töröljem a play frissítéseit és utána jó lesz, na utána már úgy jelezte a playen, mintha meg sem vettem volna. Írtam a fejlesztőknek a számlán lévő lehetőséggel és úgy tűnik, mintha sztornózták volna a megrendelésem egy automatikus üzenettel, de a pénz nem jött vissza. Mi van ilyenkor? Nem úgy kéne lennie, hogy a vásárlásom a fiókomhoz van rendelve, mert ha igen, akkor miért kavart be az, hogy letöröltem a marketet? Többet sem vásárlok az tuti
Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest