- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz Tomi0703 #37249 üzenetére
Nekem van fenn pár fotó app:
Ez mind felinstallálva.Camera ZOOM FX
Camera360 Ultimate
Cartoon camera
HDR Camera+
Instagram
lgCameraPro
Paper Camera
Pencil Camera[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Tud valaki valami jó kis változást jelző appot? Facebook ( ha van valami változás jelezzen), G+, Gmail, ezekre
PS5
-
half333
őstag
Valaki elárulná MIUI rom-ra hogy lehet témát feltenni (MTZ)??
[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok! A telefon szoftverfrissítésével elvesznek a játékállásaim, ezt szeretném megelőzni valahogy, hogy onnan folytassam a játékot frissítés után is, ahol abba hagytam. Hogyan tehetem ezt meg?
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Létezik valami ehhez hasonló,ilyen nagy méretű időjárás widget? Csak a felhő/nap/hold kellene + hőmérséklet, semmi csicsa! Köszi.
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Használ v.ki Gtaskot? Párszor elszállt már a progi le nullázta magát elveszett minden teendő amit beleírtam,nem lehet v.mi mentést beiktatni vagy v.mi hasonló profi todo app amiben van mentés ?
köszi"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
doddencs
senior tag
-
doddencs
senior tag
válasz gyuszmó #37277 üzenetére
most mobilon nem tudom kipróbálni, mert cserekészülék van nálam. de van a naptáron kívül más része? én amire használtam, h dátummal vagy anélkül feladatokat (illetve nálam többnyire jegyzeteket) adtam hozzá.
(ezeket persze most is látom gmailben, illetve a calendarban)
-
nagyúr
válasz Balázs1621 #37272 üzenetére
Talán a Go Weather tudja, de nem vagyok benne 100%-ig biztos.
-
VMatteo
őstag
az alarm clock plus-ban (piros ikonja van) hogy lehet elrejteni az óra ikonját a statusbaron?(settings, alarm clock settings, hide alarm icon? kipipálva de nem jó)
Tisztelet a Gépésznek!
-
rokirobi
csendes tag
Üdv mindenkinek,
a segítségeteket szeretném kérni.
A helyzet az hogy nem költöztem fel Pestre, és még nem nagyon ismerem ki magam a fővárosunkban( pl.: ha találkozót beszélek megy egy haverral, ő mond egy utcát és egy kerületet. A kerületet megtalálom de az utcákkal és a terekkel egy kis problémám van még)
Van egy Galaxy Ace-em amin rajta van a google térképe, de sajnos az csak mobilnettel vagy wifivel megy. A mobilnetet már lemondtam ( egy nagyobb meglepetés számla után )
A kérdésem az lenne hogy tudtok-e ajánlani egy olyan navigációt ami offline, tehát csak a telefon gps-ét használja.
Előre is köszönöm a segítségetÖrökké akarok élni. Eddig sikerült.
-
MP4-23
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan naptár app-ot, amibe vissza lehet nézni eseménynaplóként az összes emlékeztetőt?
thx -
darvinya
titán
Ismer valaki app készítőt?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tvamos
nagyúr
Bocsesz, ha rossz helyen kattingatok... Terminal emulatort keresek Androidra, Serial-BT adapterrel hasznalnam, tesztelesre. (MCU program fejleszteshez.)
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz thesound #37293 üzenetére
Az elso nehany ingyeneset probaltam mar, a SENA kivetelevel, de azokkal nem sikerult a BT-t mountolni. Most majd a SENA-t is kiprobalom. Valahogy az elkerulte a figyelmem eddig. Koszi! Te probaltad mar valamelyiket?
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
geckowize
őstag
Hello
Valaki tud olyan pc-re olyan zenekezelő programot, amivel a zenéket itunes módjára rakom rá telefonra? Itunes azért tetszik, mert keres albumborítót, meg mintha arra emlékeznék, hogy kiveszi az mp3-ak id3 tag mezőkből a linkeket és felesleges zavaró dolgokat.
Vagy android app ami zenelejátszó és hasonlít symbianon a ttpodra? (az is megkereste az albumborítót)Eddig külön tag&rename programmal társítottam albumborítót a zenéimhez de nagyon hosszadalmas és fárasztó munka már 10 db szám esetén is, discogs.comról nézni normális albumborítót és id3 taghez adatokat minden egyes zeneszámnál....
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest