Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- pitvarfibrilláció (Afib) felismerése okos eszközzel
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
Van arra megoldás androidon, hogy teljesen kikapcsoljam a lock képernyőt? Egy ideig használtam a NOlock nevű progit,,de valahogy nem tetszik...néha néha vannak furcsaságai(lezárna de azonnal fel is oldja, és hasonló villogások,amik nolock nélkül nincsenek...mindezt /"villogás", és furcsaság/ nem sűrűn,,mondhatni ritkán észlelem,,de idegesít)
Talán nem kérek nagy dolgot,,,annyit szeretnék hogy kurvár@ tünjön el a Lock "gyökerestől"...
Ha ezt "rendszerszinten" (Galaxy S) meg lehetne oldani, az volna a legcsodásabb számomra....
Köszönettel
ÜdvEgyébként abnormális számomra, hogy egy ilyen dolgot nem lehet a beállítások között eszközölni az Androidban
-
stefi68
addikt
Hoppá szóval ez okozza a bevillanó képernyőzárat néha, ami nálam is jelentkezik.
Azt hittem a BetterSleep az oka.Én korábban a SwitchPro widget ugyanezen funkcióját használtam sokáig csak annál az volt a gondom, hogy újraindításkor nem jegyezte meg és kellet egy be/ki kapcsolást (Lock Enable/Disable) végezni a kihelyezett widget-en.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
FeRkE
őstag
Mobilnet ki/be kapcsolgatására milyen widgetet ajánlotok?
-
tomy86
addikt
Én a widgetsoidot használom ilyenekre.
-
kymco
veterán
Getjarról leszedtem néhány nem ingyenes alkalmazást ingyen. Azóta, ha frissítés érkezik a marketre, kiabál, hogy frissítené, de nem teszi, mert nincs megvásárolva. A getjar nem frissít olyan gyorsan, ezért már hetek óta teleszemeteli az értesítési területet a market/play. Hogyan tudnám szelektíven tiltani az értesítést, elrejteni a frissítésre szóló felhívást ezen termékeknél?
www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
-
volvoguy
addikt
Udv! Play-en valo vasarlasra milyen bankkartya szukseges? Dombornyomott vagy sima? Kell hozza mas szolgaltatas is a)mit meg kell rendelnem a kartya melle?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
twine
veterán
válasz F-ECT$ #36606 üzenetére
KÖszönöm....
...de "tákolt" ICS-t csak ezért nem rakok fel....(még akkor sem ha pár ember szerint vannak már 100%-os verziók)
"Value Pack" elgondokodtató, ha benne volna gyárilag,,,De egyenlőre annyira stabil és patent a rendszer amit most használok, hogy ha nem muszáj, egy ilyen hangyaf@sznyi dologért nem cserélnék "komplett" ROM-t!
Mondom mindezt úgy hogy semmi bajom a ROM(b)olássalEgyéb ötlet, hozzászólás javaslat? köszönettel veszek minden ötletet
-
Linkin
senior tag
GTAIII SGS-en fut ICS alatt? és ha igen akkor melyik verzió?
[ Szerkesztve ]
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
TRob1
veterán
2 hét múlva a Gugli is megdob bennünket egy ingyenes online tárhellyel: Google Drive
¤ R'n'R ¤
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok
Létezik olyan app amivel a telefon kameráját tudom úgy használni, mintha egy mozgásérzékelős biztonsági kamera lenne?
A tinycam program wince 2003-hoz létezik, esetleg valami hasonló program van 2003-ra?
Hol találok olyan fórumtémát, ami kifejezetten 2003-as dolgokkal foglalkozik?
PC
-
Gardoni
aktív tag
hello!
kinek melyik google play verzió van fent? mert elvileg frissülni fog, és azt szeretném megtudni hogy valakinek frissült e már?SAMSUNG A34 5G - 128/8
-
TRob1
veterán
válasz Gardoni #36624 üzenetére
Pl. innen is frissítheted, 2 hete fenn van (Én is innen frissítettem, nem vártam )
¤ R'n'R ¤
-
nagyúr
Húú gyerekek ez a 3.23-as CM7 nagyon nagyon kevés pontot kap AnTuTu és quadrantba is. Eddig quadrantba a bolygós teszt alatt 40fps volt most 30... Vagy beleszámít mennyire van feltöltve a teló?
-
sai
aktív tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy kaptam ingyen egy Move by tmobile nevű "csoda" telcsit..
de már csináltak egy google account-ot és most arra nem csatlakozik fel.. ami nem is baj, csak hogy tudok én most csinálni egy újat magamnak?!Egyébként szörnyű ez a telefon de cégesnek jó lesz! -
Tyer
őstag
Sziasztok!
Van valami használhato ingyenes zár progi?
KösziTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
törölt tag
Tudnátok ajánlani olyan alkalmazást, ami rögzíti a beszélgetést?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fogyjunk le!
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- LEGO kiárusítás - Racers, City, Creator és Friends szettek - AKCIÓ!
- IPAD PRO m4 13 - magic keyboard - pencil pro - keresek
- GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB videokártya - Alza garancia: 2025.11.11.
- Eladó Gamer PC - RTX 3070 OC + R5 5600G / be quiet! / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD / 850W
- Iphone 16 pro max 256gb, natur titán-istyle vásárlás.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest