- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz
kiraly.andra #176351 üzenetére
Köszönöm!
Feltettem mind a hármat, a hét folyamán tesztelem őket. -
tomy86
addikt
válasz
kiraly.andra #176344 üzenetére
Köszi, nekem is délután jött a mail a szokásos semmitmondó szöveggel és hogy frissült az app. Frissítés után tényleg működik.
-
rjg
őstag
válasz
kiraly.andra #176351 üzenetére
Köszi a tippet, én is feltettem, egy próbát megér.
-
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
HoTaZo #176342 üzenetére
Pont most olvasok egy másik, ingyenesnek mondott alkalmazásról, olvass te is! ;--)
-
vacs
veterán
válasz
Viktor0610 #176348 üzenetére
Én is tudok olvasni, de köszönöm a segítő szándékot.
-
-
vacs
veterán
válasz
kiraly.andra #176344 üzenetére
A Mobilkincstár app olyan remek lett, hogy most nekem biztonsági okokra hivatkozva el se indul!
Erre az oldalra irányít!
Google Pixel 7, Android 16, full gyári minden. -
kiraly.andra
aktív tag
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
adott:
Xiaomi Redmi Note 13T telefon
Emos ip09-c okoscsengőaz első 2 napban működött, azóta nem.
minden be van állítva, de valami mégse kerekvolt már valakinek ilyennnel dolga
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #176326 üzenetére
Köszönöm, szinte tuti h ez lehet a háttérben.
-
ktomcat
senior tag
válasz
HoTaZo #176336 üzenetére
Szia!
Én a microsoft lens-et használom évek óta, egy fillért se fizettem érte -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan dokumentum kamera, scanner alkalmazást ajánlani, ami nem fizetős néhány nap múlva? -
tylerddd
veterán
Üdv! Ismerős Samsung készülékén a szájbaba**ott Gmail app nem akar jelezni e-mail érkezésekor. Egy csomó mindent kipróbáltam, de semmi. Más miket próbálna ki ebben az esteben? Köszönöm!
-
svgyula
addikt
válasz
Viktor0610 #176330 üzenetére
Szia! Nem lehet ennek az oka az, hogy egyes alkalmazásokra csak akkor jön/látni (az amúgy értelmetlen frissítést) ha átvált arra a fiókra? Használni nyilván engedi ha úgy telepítette és ott engedélyezte a másik fióknak is a az alkalmazás használatát. Nekem konkrétan tele van már nagyon az a bizonyos forrás azzal, hogy az utóbbi időben lényegében semmi nem változik de visítanak az alkalmazások "frissíts, frissíts" A háttérbem meg csak a verziószámot írják át hogy a
kapcsolódó szerverhez meglegyen az engedélyA banki alkalmazásom, a használatban lévő whatsapp pontosan ilyen! Mindkettő vísít és nem lehet használni. A frissítés után meg az x évvel azelőtti felület és funkció fogad! Na hurrá!
-
válasz
ArthurShelby #176329 üzenetére
MikeWazowski példája alapján is szerintem igen.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Viktor0610 #176326 üzenetére
Emiatt kaphatok meg később frissítéseket?
Pl apkmirror-on már látom, hogy van újabb verzió egy adott alkalmazásból, de nekem még nem ajánlja fel a frissítést, csak napokkal később -
.-..-.
tag
Sziasztok. Csak erdeklodom, az elmult evekhez kepest van-e valtozas ...
Ha a Samsung telefonomat root-olom akkor a warranty bit valtozas miatt meg mindig bukom a Samsung Health, Wearable es alapvetoen a Samsung Watch-okhoz kotheto alkalmazasokat? Tehat hasznalhatatlan lesz az okosorajuk a root-olt telefonnal a mostani modokon? -
válasz
MikeWazowski #176325 üzenetére
A fiókonként eltérő frissítés szerintem annak tudható be, hogy emailcím alapján küldi le a frissítéseket a Play. Nem egyszerre kapja meg mindenki, hogy spóroljanak a sávszélességgel.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Lehet azzal szerintetek csinálni valamit, hogy jön az értesítés a google playtől hogy van mondjuk két új frissítés és 1 várakozik.. Hiába megyek rá az összes frissítése, csak azt a kettőt telepíti. Azt az egyet h lehet megnézni, hogy mi az ami várakozik?Másik érdekesség, hogy két fiókkal használom a telefont és az egyik fiókkal megnézem h nincs a google play-be frissítés, ám amikor váltok a másik fiókra akkor már talál egy vagy több app-hoz frissítést....
-
-
LaciMc82
aktív tag
Isten vagy,ha nyerek a lottón veszek neked egy Ferrarit
Már csak egy kérdés Andorid 15 Xiaomi teló hol lehet beállítani hogy a bekapcsológomb ne a gemini funkciót hozza be ha hosszan nyomom hanem a kikapcsolás,újrainditás funkciót? -
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Android 15-re frissített a telóm és használni akarom az Okoslotto appot aminek szüksége lenne az Sms hozzáférésre,de nem tudom engedélyezni mert ezt írja?
Mi a .... csináljak?
-
-
-
jegenye77
addikt
Sziasztok,
Digitális képkeretet szeretnék vásárolni szüleimnek de nem találok megfelelőt, ezért gondoltam mi lenne ha egy tablet lenne helyette.
Van olyan app amivel ugyan úgy tudok küldeni képet és ott egyből megjelenik? Esetleg beteszi a többi kép közé és diavetítésben lejátsza.
Köszönöm -
WhiteWalker
nagyúr
Tudtok ajánlani épkézláb KRESZ appot?
-
HoTaZo
addikt
válasz
HoTaZo #176263 üzenetére
Folyt.köv.:
Még várom a Xiaomi service support válaszát, hátha ők is megtalálják a Redmi 13-ban a lebegő labda megközelítő alternatíváját, mint én.
Szóval, a További beállításokban a Képernyővezérlési mód alatt van a Gyorsbillentyűk funkció, s itt lehet a Menü és a Vissza gombok hosszan nyomására beállítani több lehetőséget. Ami nekem pont jól is jön, mert a képernyőkép készítés és a képernyőzár is így megoldható. Már csak a kikapcs-újraindítás menüt kéne valahova bevarázsolniuk.
Sajnos a fizikai gombok tartóssága nem a Xiaomi erőssége, S ennél a készüléknél sem reménykedek csodákban, ezért, amennyire lehet helyettesíteni próbálom a fizikai gombokat virtuális gombokkal. -
Tökimanó
senior tag
válasz
WhiteWalker #176295 üzenetére
Az lehet, de mindenesetre regisztráláskor se a Chrome volt az alap.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Viktor0610 #176303 üzenetére
Újraindítás megoldotta.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest