- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
martonl #153576 üzenetére
A legtöbb időjárás widgetnél állítható a frissítési gyakoriság. Pl 30 perc, 1 óra, 3 óra, stb. Időképet nem használok, azt nem tudom, ott van e ilyen lehetőség. A pozíció lekérése kb 2 másodperc, addig használja a GPS modult. Lehet ugyan kapcsolgatni, de egy 24 órás használat alatt max 2-3 perc aksiidőt nyersz vele. Én még a bt-t, wifit sem kapcsolgatom.
-
válasz
martonl #153571 üzenetére
Én értem a problémádat.
Régebbi androidon valóban három lehetőség volt a helymeghatározásra: pontos, nagyon pontos és energia takarékos ha jól emlékszem.
Ez megszűnt, és android 10 - 11 óra, csak kikapcsolni lehet, viszont, minden olyan appnál ami helymeghatározást használ egyesével be lehet állítani, hogy csak akkor férjen hozzá a tartózkodási helyhez ha ténylegesen fut az app, vagy bármikor.
Ez így teljesen jól működik, az akksi használatban nekem meg se jelenik a helymeghatározás, nem kell félni tőle! -
Füleske
addikt
-
crok
Topikgazda
válasz
martonl #153564 üzenetére
Igy van, mara mar "binaris" a kapcsolo.
Nem a GPS modul ami fogyaszt hanem az ebrenlet mig olyan pontos helyzetet tud a keszulek adni amilyet az app ker. A helyzetmeghatarozas beallitasai kozt kerhetsz Google helyzetmeghat. segitseget, ekkor a Google adatbazisai segitenek (BT, WLAN es cella adatokbol) vagy custom ROM-on ott az UNLP. Szoval elso korben az appon mulik, hogy milyen helyadatot (pontos, kozelito) ker es milyen gyakran. Ettol fugg a merules..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest