- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
martonl #153576 üzenetére
A legtöbb időjárás widgetnél állítható a frissítési gyakoriság. Pl 30 perc, 1 óra, 3 óra, stb. Időképet nem használok, azt nem tudom, ott van e ilyen lehetőség. A pozíció lekérése kb 2 másodperc, addig használja a GPS modult. Lehet ugyan kapcsolgatni, de egy 24 órás használat alatt max 2-3 perc aksiidőt nyersz vele. Én még a bt-t, wifit sem kapcsolgatom.
-
vacs
veterán
válasz
martonl #153571 üzenetére
Én értem a problémádat.
Régebbi androidon valóban három lehetőség volt a helymeghatározásra: pontos, nagyon pontos és energia takarékos ha jól emlékszem.
Ez megszűnt, és android 10 - 11 óra, csak kikapcsolni lehet, viszont, minden olyan appnál ami helymeghatározást használ egyesével be lehet állítani, hogy csak akkor férjen hozzá a tartózkodási helyhez ha ténylegesen fut az app, vagy bármikor.
Ez így teljesen jól működik, az akksi használatban nekem meg se jelenik a helymeghatározás, nem kell félni tőle! -
Füleske
addikt
-
crok
Topikgazda
válasz
martonl #153564 üzenetére
Igy van, mara mar "binaris" a kapcsolo.
Nem a GPS modul ami fogyaszt hanem az ebrenlet mig olyan pontos helyzetet tud a keszulek adni amilyet az app ker. A helyzetmeghatarozas beallitasai kozt kerhetsz Google helyzetmeghat. segitseget, ekkor a Google adatbazisai segitenek (BT, WLAN es cella adatokbol) vagy custom ROM-on ott az UNLP. Szoval elso korben az appon mulik, hogy milyen helyadatot (pontos, kozelito) ker es milyen gyakran. Ettol fugg a merules..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ASUS ROG Ally
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Macrodroid
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest