- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
playmore #175774 üzenetére
Én nem akarom senki nyakába varrni a dolgot,csak szeretném megérteni mi történt pontosan.
Mert ha jól tudom az akksi nem úgy hal meg,hogy hétfőn még tök jó,csütörtökön meg úgy pörög le akkumulátor százalékjelzője,mint ha egy stopper visszaszámlálóját nézném
De lehet rosszul tudom és ez nem egy ilyen lassú elnyújtott folyamat. -
sopruk
senior tag
válasz
playmore #175613 üzenetére
Köszönet a segítségért!
Nekem itt volt:
Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazáskezelés/három pötty/Egyéb beállítások/Alapértelmezett alkalmazásokAz alkalmazáskezelésig többször eljutottam, de a pöttyök elkerülték a figyelmem.
Vajon milyen megfontolásból kellett külön pöttyös menübe, meg még egyebekbe eldugni, milyen szépen mutatott volna a többi menü pont között...Lehet ezért nem dobja fel a kereső sem...
Viszont így végre sikerült a REpont app regisztráció is...
-
zoltanz
nagyúr
válasz
playmore #175385 üzenetére
"Én olyat tapasztaltam, hogy ha frissen inditom a Bravet akkor nincs semmi gond, megy folyton. Ha viszont lerakom a háttérbe és lezárom a telefont aztán oldás után előveszem akkor leáll/ lezár ha letelik az idő."
Nálam a hiba csak Miui val jelentkezik, stock Android-dal jó. A zenelejátszók is random megállnak Miui-val sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest